Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle

Erkenci Kuş, yeni yayın gününe geçti. 22 Eylül'deki 12. bölümü Star TV'de yayınlanan Erkenci Kuş'ta neler oldu? Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci kuş son bölüm izleme linki ve yeni sahneler haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonun açılmasıyla birlikte Star TV'de Salı günlerini Ufak Tefek Cinayetler dizisine geri veren Erkenci Kuş artık Cumartesi günleri yayınlanıyor. 22 Eylül'de yeni yayın akışına geçen Erkenci Kuş'un son bölümünde Sanem, Can'ın Albatros olduğunu anlıyor. Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı? Son bölümde neler oldu? Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle! Detaylar haberimizde...

Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle

Sanem, Albatros’un kim olduğunu anlıyor! Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor. Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜM İZLE

ERKENCİ KUŞ 13. BÖLÜM ÖN İZLEME VİDEOSU İZLE

Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle - Resim : 2


ERKENCİ KUŞ 12. BÖLÜMÜN ÖZETİ
Sanem, Albatros’un kim olduğunu anlıyor! Albatros’un Can olduğunu anlayan Sanem artık gerçek hayatın da masal gibi yaşanabileceğine inanıyor. Aşkla havalara uçuyor.

Can, Polen’in doğum günü partisinden hızla çıkıp Sanem’in yanına gidiyor.

Ceycey, operadan çıkışta Ayhan’la buluşacak. Acaba yaşam koçuyla ilişkilerinde bir sonraki adım ne olacak?

Osman’ın yıldızı gittikçe yükseliyor; operadaki organik içecek markasının fotoğraf çekimlerinin baş kahramanı tabii ki Osman... Sette Deren ve Aylin’in savaşı sürüyor, Zebercet’se kıskançlığından yine yerinde duramıyor.

Peki Sanem, sakladığı sırları ne yapacak? Emre’yi bir itirafa ikna etmesi mümkün olacak mı?

ERKENCİ KUŞ KONUSU
Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur. Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle - Resim : 3

ERKENCİ KUŞ 11. BÖLÜM KONUSU
"Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” diye sorunca Sanem'in içi de aklı da gidecek. Sanem, Can'la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi?

Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve dönüyor, Can da ona ortalığı toparlayıp gelme sözü verir. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in büyük beklentiler içerisine girecek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar?

Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parlıyor. Yeni çekimler de çıkınca Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor.

Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istiyor ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe.

Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle - Resim : 4


ERKENCİ KUŞ 10. BÖLÜM KONUSU
Can, Sanem’i Levent’ten kıskanıyor!
Polen, Can’ı özel alanında, herkesten gizlediği kulübesinde, Sanem’in fotoğraflarıyla çevrili vaziyette bulunca aklı da kalbi de iyice karışıyor.

Sanem’in bütün geceyi Levent’le geçirdiğini düşünen Can, ertesi gün ekibiyle, onun organik içecek ürünü için reklam filmi hazırlamak zorunda. Üstüne üstlük Aylin’le birlikte çalışacak!

Acil set hazırlıkları tam gaz sürerken, boğazından geçecek her lokma konusunda hassas, organikçi müşteriye hizmet verebilecek set yemekçisi aranıyor. Leyla’nın ısrarını kıramayan Osman, bakalım bu görevin altından da alnının akıyla çıkabilecek mi? Nihat, Muzo ve Ayhan da tabii ki hep destek, tam destek. Mevkıbe de, iş kadını olarak markette otururken, kocasını reklam camiasına kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya!

Sanem, ajansa gittiğinde Dilek Ağacı’na yüreğinden geçenleri yazıp, bağlıyor. Can’ın onu takip ettiğini sonradan görüyor. Can tabii ki o dileğin peşini bırakmayacak.

 

Erkenci Kuş 13.yeni bölüm fragmanı izle! 22 Eylül Erkenci Kuş son bölüm izle ile ilgili etiketler Erkenci Kuş 13.bölüm fragmanı izle 22 eylül erkenci kuş son bölüm izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.