Erken finalde turu geçen Arsenal!

UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal, sahasından Milan'ı 3-1 yendi. İlk maçı da 2-0 kazanan Londra ekibi çeyrek finale yükseldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Arsenal, sahasından Milan'ı 3-1 yendi. İlk maçı da 2-0 kazanan Londra ekibi çeyrek finale yükseldi.

35. dakikada sahneye çıkan Hakan Çalhanoğlu, uzaklardan harika bir golle Milan'ı 1-0 öne geçirdi. Ancak Milan'ın gol sevinci sadece 4 dakika sürdü. 39. dakikada tartışmalı bir pozisyonda penaltı kazanan Arsenal, atışı gole çeviren Welbeck'le devreye 1-1'lik eşitlikle girdi.

71'de Xhaka'nın uzaktan vuruşunda kaleci Donnarumma'nın sektirdiği top ağlarla buluşunca Arsenal öne geçti. Maçın skorunu belirleyen gol ise 86. dakikada Welbeck'ten geldi ve Arsenal 3-1'lik galibiyetle adını çeyrek finale yazdırdı.

Erken finalde turu geçen Arsenal! ile ilgili etiketler Arsenal Milan canlı izle canlı yayın TRT Spor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.