"Erkeklerin testosteronunu dizginlemen mümkün değil!"

Son zamanlardaki tepki çeken açıklamalarıyla gündeme gelen sunucu Seda Akgül, şimdi de erkekler ile ilgili ilginç açıklamalarıyla eleştirilerin hedefi oldu.

Sunucu Seda Akgül, son zamanlardaki tepki çeken açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşüyor. Akgül, bu kez de erkekler ile ilgili ortaya attığı ilginç açıklamalarıyla sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu.

"ERKEK YAŞLANIR AMA ASLA OLGUNLAŞMAZ"

Akgül'ün Twitter'da gündem olan tespiti ise şöyleydi: ''Erkek sadece yaşlanır ama asla olgunlaşmaz. O çocuk ruhunu, dürtülerini, testosteron hormonunu dizginlemen mümkün değildir. Sadece hareketleri yavaşlar. Bir erkek eğer aldatmıyorsa aldatamadığı içindir."

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU

Akgül'ün bu yorumu, büyük tepkiye yol açtı. Twitter kullanıcıları, bu enteresan tespite kayıtsız kalamadı ve 48 yaşındaki ünlü sunucuyu, adeta topa tuttu.

İşte Akgül'e gelen eleştirilerden birkaçı:

''Abla sen bilir kişi misin? Neden devamlı bir fikrin var!''

''Devamlı Kıraç'la açıklama halindeler, kafam karışıyor''

''Bu kadına kim fikrini soruyor?''

"Bunun cinsiyet değil, karakter meselesi olduğunu anlasan aynı fikirde olduğumuz için üzülürdüm zaten. Tam senlik yorum..."

"Erkeklerin testosteronunu dizginlemen mümkün değil!" ile ilgili etiketler Twitter Seda Akgül
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.