Erkeklerin gerçek yüzü nasıl anlaşılır? İşte en güvenilir 3 tüyo!

Günümüz ilişkileri artık yüz yüze gelmeden bile yaşanabiliyor. Kimi ilişki uzmanları, günümüzde yaşanan ilişkilerin yüzeysel olduğu ve tüketim odaklı olduğu konusunda hemfikir. Sosyal medya üzerinden yaşanan ilişkilerde taraflar bazen aylarca bir araya gelmiyor. Peki erkeklerin iç yüzü nasıl anlaşılır? Birlikte olduğunuz erkeğin iç yüzünü anlamak için en güvenilir 3 tüyo...

İlişki kelimesinin tanımının ve içeriğinin giderek değiştiği günümüzde partnerler gerçek yüzlerini göstermek konusunda daha isteksiz bir tavır takınabiliyor. İlişkilerde tarafların samimi olup olmadığı, gerçek yüzlerini gösterip göstermediklerini anlamanın yollarını araştıranlar için en güvenilir yollar neler? Birlikte olduğunuz insanın gerçek yüzünü nasıl anlarsınız? Erkeklerin gerçek yüzü nasıl anlaşılır?

Kimi ilişki uzmanları zamanımızda yaşanan ilişkilerin yüzeysel olduğu konusunda hemfikirdir. Tüketim odaklı yaşanan ilişkilerde taraflar birbirlerine samimi ve gerçek davranmayabiliyor. Peki bu durum nasıl anlaşılır?

ERKEKLERİN GERÇEK YÜZÜ NASIL ANLAŞILIR?

Bazı kadınlar ilişkide oldukları insanların gerçek yüzünü merak dahi etmezler. Çünkü onlar kısa süreli ilişkilerden yanadır ve günlük hayatın stresi içerisinden kaçış yolu ararlar. Kadınlar erkeklerin iç yüzlerini nasıl anlarlar? İşte en güvenilir 3 tüyo!

1- İhtiyacınız olduğunda yanınızda mı?

Erkeklerin iç yüzü nasıl anlaşılır sorusunu en önemli yanıtı ihtiyacınız olduğunda yanınızda mı, değil mi; ona bakmaktır. Diyelim ki arabanız bozuldu ve tamirciye ihtiyacınız var. Ona sorduğunuzda, "git kendin yaptır, vaktim yok" gibi cevaplar alıyorsanız sinyaller gelmiş demektir.

Erkek Arkadaşının Seni Gerçekten Sevdiği Nasıl Anlaşılır?: 11 Adım

2- Eski sevgiliniz sizi arıyor ama O'nda tık yok mu?

Eski sevgiliniz sizi arıyor ancak erkek arkadaşınız buna ses çıkarmıyorsa durum vahimdir. Bu durum sizinle ilgili ciddi planları olmadığını gösterir. Uzun vadeli amaçları olmadığının en önemli göstergesidir.

3- Sizin ne hissettiğiniz O'nun için önemli değil mi?

Kendini önemserken bonkör davranan erkek sizinle ilgilenmiyor, ne hissettiğinize aldırmıyorsa onu siz değiştiremezsiniz, bunu bilin. Bu adamlar, kadının nasıl hissettiğiyle hiçbir şekilde ilgilenmezler, hatta kadın kendini kötü hissettiğinde onu zayıf olmakla, iradesiz olmakla veya aşırı alıngan olmakla suçlarlar ve onun daha çok üstüne giderler. Bu davranışların sağlıksız bir psikolojik altyapısı olduğu bellidir ancak eğer böyle bir erkek arkadaşınız varsa onu siz değiştiremezsiniz, sakın onu değiştirmeye veya iyileştirmeye çalışarak zaman kaybetmeyin. Tek yapmanız gereken bu adamdan hızla uzaklaşmaktır.

 

Erkeklerin gerçek yüzü nasıl anlaşılır? İşte en güvenilir 3 tüyo! ile ilgili etiketler Cinsel İlişki ilişki erkeklerin iç yüzü nasıl anlaşılır
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.