Erkeklerin bacak kıllarını alması günah mı? Diyanet Erkeklerin bacak kıllarını kesmesi caiz mi?

Erkeklerin bacak kıllarını alması günah mı sorusu konuyla ilgili vatandaşların merak konusu oldu. Özellikle spor yapan erkeklerin bacak kıllarını almaları son dönemde oldukça popüler oldu. Peki erkeklerin vücutta hangi bölgelerde kıllarını kesmesi caiz değildir?

Profesyonel sporcuların bacak kıllarını aldıklarına şahit olmuşuzdur. Bunun nedeni giysi içerisinde rahatsızlık vermesi hatta kabarcıklara neden olmasındandır. Ancak konuyla ilgili şer'i hükümler ne diyor merak edenler de yok değil. Erkeklerin bacak kıllarını alması günah mı? Bacak kıllarını kesmek erkeklere caiz mi?

ERKEKLERİN BACAK KILLARINI ALMASI GÜNAH MI?

Son dönemde değişen spor alışkanlıkları erkeklerin de hayatlarında değişime yol açtı. Özellikle spor yapan erkeklerin bacaklarındaki kılları kesmesi konusu dikkat çeken bir ayrıntı oldu. Giysi içerisinde rahat etmek ve dahası herhangi bir sağlık sorununa sebebiyet vermemesi açısından bacaklardaki kılların alınması çok tercih edilir oldu.

Ancak kimi kaynaklara göre erkeklerin bacaklardaki kılları alması caiz değildir. Erkek vücudunda kılların alınmaması gereken bölgeler sırt, göğüs ve bacaklardır.

Erkeklerin bacaklardaki kılları traş etmesi caiz değildir.

Erkeklerin bacak kıllarını alması günah mı? Diyanet Erkeklerin bacak kıllarını kesmesi caiz mi? ile ilgili etiketler İslam erkeklerin bacak kıllarını kesmesi günah mı bacak kıllarını kesmek caiz mi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.