Erkek sevgiliye uzun 14 Şubat mesajı! Uzaktaki erkek sevgiliye romantik aşk sözleri

Erkek sevgiliye 14 Şubat mesajları! Sevgililer Gününde sizde erkek arkadaşınıza romantik bir aşk sözü ile O’nu unutmadığınızı göstermek istiyorsanız bu özel günü asla kaçırmayın. İşte, uzaktaki erkek sevgiliye etkileyici romantik aşk sözleri…

Erkek sevgiliye 14 Şubat mesajı! Sevgililer Gününde erkek arkadaşınıza göndereceğiniz romantik ve duygusal bir aşk sözü ile O’nu asla unutmadığınızı gösterin. Sizin için hazırlanan en duygusal 14 Şubat romantik aşk sözleri arasından istediğinizi seçin.

Erkek Sevgiliye 14 Şubat Mesajları

Biliyorum ki yollar karanlıktan geçtiğinde yanımda sen varsın. Ellerin ellerime dokunduğu sürece varlığım tamamlanmış olacak. Sevgilim, canım sevgilim iyi ki benimlesin.

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni, en büyük hediye odur bana.

Bir sevgilisi olmalı insanın baktıkça senin gibi ömrümü uzatan. Sevgililer günün kutlu olsun.

Bir sevgilisi olmalı insanın bir bakışıyla içini ısıtan,

Bir sevgilisi olmalı insanın güldükçe yüzünde gülleri açtıran

Erkek sevgiliye uzun 14 Şubat mesajı! Uzaktaki erkek sevgiliye romantik aşk sözleri

Bana kimse sen gibi baktı mı bilmem, ama ben kimseye sana baktığım gibi bakmadım. Sevgililer günün kutlu olsun canım aşkım.

Bazen sorarlar, “Hayatında biri var mı” diye. Hayatımda biri yok. Birinde hayatım var. Sevgililer günün kutlu olsun sevdiğim.

Bazı rüyalar diğerlerinden daha uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel… Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor. Sevgililer günün kutlu olsun!

Ben önce tektim seninle bir oldum şimdi ise küçük bir kalp daha katıldı aramıza. Biz olduk aile olduk iyi ki varsın sevgilim.

Ben sende en çok neyi sevdim biliyor musun? Başımı omzuna güvenle koyabilmeyi iyi ki varsın sevgilim.

Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler. Seni seviyorum. Daha nice günlere hep birlikte canım.

Aşıklar yaşamınızın her anında birlikte olmanız dileğiyle sizi seviyoruz. Sevgililer gününüz kutlu olsun.

Aşk, biri hayatına girip özel bir anlam kazandırana kadar sadece üç harfli bir kelimedir. Aşkın hayatımı değiştirdi, bu yüzden sana minnettarım. Sevgililer Günün kutlu olsun!

Aşk: Nerden eseceği belli olmayan bir fırtına gibidir. Sen de benim en büyük fırtınamsın. Aşkım iyi ki varsın. Sevgililer günün kutlu olsun.

Erkek sevgiliye uzun 14 Şubat mesajı! Uzaktaki erkek sevgiliye romantik aşk sözleri ile ilgili etiketler erkek arkadaşa sevgililer günü mesajları 14 Şubat mesajları
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.