"Erkek olan buraya gelsin" diyen Suriyeli esnafın bileti kesildi: Sınır dışı edilecek!

Bağcılar'da yol kenarına sandalye çekip "Erkek olan buraya gelsin" diye bağırıp tehditler savuran Suriyeli esnaf, savcılık talimatıyla evinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet'ten yapılan açıklamada şahsın yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edileceği aktarıldı.

Bağcılar'da sokakta vatandaşlarla sözlü tartışmaya giren Suriye uyruklu H.H. hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, H.H'nin gözaltına alındığı, adli ve idari işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresine teslim edileceği belirtildi.

 "ERKEK OLAN BURAYA GELSİN" DİYE BAĞIRIP TEHDİTLER SAVURMUŞTU

12 Nisan tarihinde yaşanan olayda, sokaktan geçen bir sürücü dükkanın önünde, yol kenarında oturan Suriye uyruklu esnaf H.H.'yi trafiği engellediği için uyarmıştı. Bunun üzerine sürücü ile Suriyeli esnaf arasında tartışma çıktı. Ardından çevredekilerin de olaya dahil olmasıyla ortalık birbirine girmişti. Bu sırada H.H. dükkanından sandalyeyi tekrar çıkararak, "Erkek olan buraya gelsin" diye bağırıp etrafa tehditler savurmuştu.

"Erkek olan buraya gelsin" diyen Suriyeli esnafın bileti kesildi: Sınır dışı edilecek!


GÖZALTINA ALINMIŞTI

Olayın görüntülerinin ortaya çıkması üzerine savcılık, H.H. hakkında 'Halk arasında kin ve düşmanlığa tahrike yol açacak şekilde etrafa hakarete ve tehdit içeren sözler sarf etmesi' nedeniyle soruşturma başlatmıştı. Soruşturma kapsamında polis, Suriye uyruklu H.H.'yi gözaltına almıştı.

"Erkek olan buraya gelsin" diyen Suriyeli esnafın bileti kesildi: Sınır dışı edilecek! - Resim : 2

"Erkek olan buraya gelsin" diyen Suriyeli esnafın bileti kesildi: Sınır dışı edilecek! ile ilgili etiketler Suriyeli esnaf erkek Bağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.