Erkek öğrencileri döven yurt görevlisinin ifadesi ortaya çıktı: Sessizliği sağlamak için tokat attım!

Esenler'de özel bir erkek yurdunda öğrencilere sırayla şiddet uygulayan görevlinin ifadesi ortaya çıktı. Gözaltına alınarak cezaevine gönderilen görevli A.E. ifadesinde"Bir anlık öfke ile sessizliği sağlamak için çocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım." dedi.

İstanbul Esenler'de özel bir erkek yurdunda görevli bir kişi, masanın etrafında ders çalışan öğrencileri dövmüş, görüntüler ortaya çıkınca da gözaltına alınmıştı. Görevli A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilmişti.

"KONUŞMAMALARI YÖNÜNDE İKAZ ETTİM"

Şüpheli A.E. nöbetçi savcılığa verdiği ifadesinde maden mühendisi olduğunu ve dernekte evrak işleri ile uğraştığını söyleyerek,   dedi.

 

"BİR ANLIK ÖFKE İLE TOKAT ATTIM, YAPTIĞIMDAN PİŞMANIM"

İfadesinin devamında öğrencilerden birinin kendisine karşı alaycı tavırlarda bulunduğunu belirten A.E, şöyle devam etti:

"Diğer arkadaşlarını da bu şekilde davranarak gürültü yapmaya yönlendirdi. Bir anlık öfke ile sessizliği sağlamak için çocukların kafalarına elimle tokat attım. Yaptığımdan dolayı pişmanım. Bu olaydan önce çocuklara yönelik herhangi bir şiddet eylemim olmamıştır. Bu olaydan sonra dernekten istifa ettim şu an işsizim."

 

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şüpheli A.E. sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından 'basit yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Erkek öğrencileri döven yurt görevlisinin ifadesi ortaya çıktı: Sessizliği sağlamak için tokat attım! ile ilgili etiketler Esenler yurt Öğrenci erkek görevli
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.