Erkek arkadaşının cinsel organını ısırdı!

Florida'da bir barda erkek arkadaşıyla oturan genç bir kadın sinir krizi geçirerek erkek arkadaşının cinsel organını ısırdı.

New York Post'ta yer alan habere göre Florida'da geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleşen olayda 33 yaşındaki Esperanza Gomez isimli genç bir kadın erkek arkadaşıyla barda alkol alıyordu. Genç çifte gecenin ortasında adamın kadın arkadaşı katıldı.

Bir süre sonra kadının mekandan ayrılmasının ardından Gomez kıskançlık krizine girerek, sevgilisini kadın arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmekle suçladı.

Erkek arkadaşının cinsel organını ısırdı!

Polislerin aktardığı bilgiye göre alkolün etkisi altında olan Gomez bıçakla erkek arkadaşını tehdit etmeye başladı. Sonrasında ise hızını alamayıp erkek arkadaşının cinsel organını ısırdı.

Yetkililer tarafından gözaltına alınan genç kadın kasten adam yaralamak suçundan 6 bin 500 dolar kefalet bedeliyle tutuklandı.

SuperHaber/Dışhaberler

Erkek arkadaşının cinsel organını ısırdı! ile ilgili etiketler florida kışkançlık kriz cinsel organ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.