Erkek arkadaşını samuray kılıcı ile doğradı! / VİDEO

Erkek arkadaşının telefonunda flört uygulaması buldu, sonra kendisine bir samuray kılıcı satın aldı.

Washington Post'un haberine göre; erkek arkadaşının uykuya dalmasını bekleyen Emily Javier adındaki Amerikalı kadın daha sonra, önceden yatağın yanına yerleştirdiği kılıca uzandı.

Polis ifade tutanaklarına göre, oda karanlıktı, kadın, kurban Alex Lovell'a kılıçla daha iyi nişan almak için, telefonunu açarak ışığından faydalandı.

Javier, ifadesinde, çok fazla video oyunu oynadığı belirtilen Lovell'ı, kendisini başka bir kadınla aldatmakla suçladı.

Ekran_Resmi_2018-03-15_14.48.01

Kadın, aldatma işaretlerine aşina olduğunu savundu. Erkek arkadaşının telefonunda Tinder yüklüydü. Sırtında tırnak izleri vardı. Duşakabinde yabancı bir kadının saç telleri vardı.

İddialara göre, erkek arkadaşını, samuray kılıcı ile zayıf telefon ışığında, bu nedenle doğramaya başlamıştı.

Polis raporlarına göre Lovell saldırı sırasında birden uyandı!

Hayatta kalma içgüdüsü, dövüş sanatları eğitimi ve izlediği tüm Kung-Fu filmeleri bir film şeridi gibi gözlerinin önünden geçti.

Olay sonrası gazetecilere "Facebook messenger" vasıtası ile verdiği röportajda, "Kurtulmak için Wing Chun teknikleri uyguladım" diyerek "ayı sarılışı" tekniği ile Javier'e sarıldığını ve onu etkisiz hale getirdiğini belirtti.

Lovell, "Gözlerindeki o bakışı gördüm, ve bayılacak kadar korktum! Onu sevdiğimi söyledim, ama o beni öldürmeye çalıştı! Polisi araması gerekiyordu, yoksa orada ölecektim" diye konuştu.

Bu noktadan sonra, Javier saldırıyı sonlandırdı ve polisi arayarak erkek arkadaşını bıçakladığını ve ölmüş olabileceğini söyledi.

Polis olay yerine vardığında, talihsiz adamı kan havuzuna dönmüş odada kıvrılmış halde buldu.

Çok ciddi yaralar almıştı ancak hala hayattaydı. Bilgisayar oyunu meraklısı, Lovell ayrıca, elindeki parmakların yarından fazlasını tamamen kaybetmişti. Ancak verdiği röportajda her şeye karşın yaşamaktan duyduğu mutluluğu paylaştı.

"Samuray özentisi ve nefret dolu bu deli kadını alt ettiğim için kendimle çok gurur duyuyorum" diyen 29 yaşındaki adam "Demek ki bütün hayatım boyunca böyle bir olay için hazırlanmışım" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, Javier'in ise önümüzdeki günlerde "birinci dereceden cinayete teşebbüs" suçundan hakim karşısına çıkacağı öğrenildi. / SuperHaber Dış Haberler

Erkek arkadaşını samuray kılıcı ile doğradı! / VİDEO ile ilgili etiketler Tinder samuray kılıç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.