Erkek arkadaşı ölü bulundu! Sır perdesi çözülüyor

Geçtiğimiz hafta Cuma günü gündeme oturan, gece saat 3 civarında bir çok evin kapı zilini çalan yarı çıplak kadının erkek arkadaşı kendisini vurmuş bir şekilde ölü olarak bulundu.

Amerika'da geçtiğimiz Cuma günü yaşanan olayda, yarı çıplak bir şekilde gecenin köründe bir çok evin kapısını çalan ve ardından ortadan kaybolan kadının erkek arkadaşı olduğu anlaşılan adam, kadının güvenlik kameralarına yakılandığı yerin yakınlarında bulunan Texas Montgomery'deki evinde ölü bulundu.

Polis memuru Scott Spencer, Sunrise Pines Drive bölgesine intikal ederek, kafasından tek kurşunla vurulmuş şekilde  adamın cesedini bulduklarını doğruladı.

Spencer sözlerine şöyle devam etti: "Ekipler suç mahalline vardıklarında kapıyı defalarca çalmalarına rağmen bir karşılık alamadılar ve zorla girmek durumunda kaldılar."

Polisler çiftin kimliklerini açıklamamakla birlikte verdikleri bilgide kadının Dallas'lı olduğunu ve ailesi tarafından arandığını belirtti.

Çevre sakinleri gece saat üç civarlarında kadının yaklaşık 5 kapının zilini çaldığını söyledi.

Aynı zamanda kadının bileklerinde kelepçeler olduğunu ve pantolon yada ayakkabı giymediğini belirttiler.

HERHANGİ BİRİNİN KADINLA KONUŞMA ŞANSI OLMADI

Montgomery Polis Departmanı kadının bir 'aile içi şiddet kurbanı' olduğunu söyledi.

Rachael Denison isimli bir kadın görüntülerdeki yarı çıplak kadının, kız kardeşi Caitlin Denison(19) olduğuna inanıyor.

Caitlin, Reno,Nevada'da ki evini Ocak ayında kısa zaman önce tanıştığı bir erkekle terkettikten sonra ortadan kaybolmuştu.

Erkek arkadaşı ölü bulundu! Sır perdesi çözülüyor

Caitlin evden ayrılırken ailesine Texas'a gideceğini söylemişti ama o günden sonra bir daha haber alınamamıştı.

Kız kardeş Rachael, görüntülerdeki kişinin kardeşi olduğuna tam emin olamamakla birlikte inanıyor çünkü evi terkedip gittikten sonra 'Can güvenliğimden emin değilim, korkuyorum' yazan bir mesaj yollamıştı. Fakat Caitlin o adamın ismini ailesine asla söylemedi.

Caitlin'in kız kardeşi tarafından verilen eşgali, en son görüldüğü Ocak ayına aitti ve şu şekildeydi; 152cm boy, 54 kilo, mavi gözler ve sarı saçlar.

Erkek arkadaşı ölü bulundu! Sır perdesi çözülüyor ile ilgili etiketler Amerika İntihar yarı çıplak kadın erkek arkadaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.