Erkek arkadaşı ile birlikte cesedi bulundu!

23 yaşındaki Ayşe Eşin Konya'dan, Aksaray'a erkek arkadaşı Abdülahad Bulakbaşı'nı ziyaret için gelmişti. Bulakbaşı ile aynı evde kalan 3 genç ise geceyi başka bir yerde geçirdi. Abdülahad Bulakbaşı'nı arayan ama bir türlü ulaşamayan arkadaşları durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, genç kız ve erkek arkadaşını evde ölü olarak buldu.

Olay, Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayşe Eşin (23) dün Konya’dan arkadaşı olan ve Ortaköy’de bir firmada çalışan Abdülahad Bulakbaşı’nın (26) yanına gezmeye geldi.

İlçede buluşan iki arkadaş akşam saatlerinde Abdülahad Bulakbaşı’nın kaldığı eve giderken, Bulakbaşı’nın evde kalan 3 arkadaşı başka bir yerde kalmak üzere evden ayrıldı.

Erkek arkadaşı ile birlikte cesedi bulundu!

Gece evde kalan iki gençten haber alamayan arkadaşları eve geldi. Evin kapısını çalmalarına rağmen açtıramayan gençler polise durumu bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir marifeti ile kapıyı açtırdı.

İçeri giren polis, 2 gencin cansız bedeni ile karşılaştı.

Erkek arkadaşı ile birlikte cesedi bulundu! - Resim : 2

Evde yapılan arama ve incelemelerde iki gencin küçük mutfak tüpünde çay demledikleri ve daha sonra tüpü açık unuttukları belirlendi.

Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı da olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerin ardından iki gencin cesedi otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Gençlerin kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiden sonra netleşeceği belirtildi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 

Erkek arkadaşı ile birlikte cesedi bulundu! ile ilgili etiketler Konya Aksaray polis
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.