Erkek arkadaşı cansız bedenini buldu

Aydın'da kendisinden haber alınamayan kadın, erkek arkadaşı tarafından evinde ölmüş halde bulundu. Kadının telefonlarını açmaması üzerine eve giden erkek arkadaşı ve komşuları büyük üzüntü yaşadı. Kadının ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından ortaya çıkacak.

Olay, Efeler ilçesi Orta Mahalle 220 sokak numara 36’daki 4 katlı binanın birinci katında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, erkek arkadaşı ile dışarıda vakit geçiren Sibel Mut (41) isimli kadın evine geri döndü.

Erkek arkadaşı cansız bedenini buldu

Telefon aramalarına cevap vermeyen Mut’un evine giden erkek arkadaşı kadının cansız bedeni ile karşılaştı. Erkek arkadaşı, durumu hemen 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Mut’un hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı evde inceleme yaptı.

Erkek arkadaşı cansız bedenini buldu - Resim : 2

Mut’un acı haberini alan yakınları ve komşuları yasa boğuldu. Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Mut’un cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Erkek arkadaşı cansız bedenini buldu ile ilgili etiketler Aydın Kadın şüpheli ölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.