Erkek adam burçlara inanır mı? Burçlara inanan erkeklerin ortak özellikleri...

Burçlara inanmak ve astrolojiyle ilgilenmek daha çok kadınlara özgü bir davranış şekli de olsa son günlerde erkekler de bu konuyla ciddi ciddi ilgilenmeye başladı. Özellikle kadınların ne istedikleri konusunda kafası karışık olan erkeklerin, partnerlerinin burç özelliklerini öğrenerek daha sağlıklı bir ilişki kurma konusunda arayışları var. Peki burçlara inanan erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

Burçlara inanan erkeklerin ortak özellikleri arasında bilinen en büyük gerçek, erkeğin sadece kendi burcu ve hoşlandığı kadının burcunu bilmesidir. Daha doğrusu bu iki burçtan başkasına inanması pek zordur. Erkekler, kendi burçlarının olumlu yönlerini girdikleri her ortamda dile getirmekten adeta gurur duyarlar. Peki astrolojiyle bu kadar ilgisi olan ve burçlara inanan erkeklerin ortak özellikleri nelerdir?

BURÇLARA İNANAN ERKEKLERİN ORTAK ÖZELLİKLERİ...

1- Erkek için burç uyumu esastır!

Burçlara inanan erkeklerin en büyük ortak özelliği, aslında sadece kendi burcunu ce hoşlandığı kadının burcuna inanmalarıdır. Burç uyumu esas gerisi teferruattır. Diğerleri olmasa da olur.

Erkeklerin burç adına bildikleri en önemli şey, kendi burçlarının olumlu özelliklerini girilen her ortamda gurur duyarak anlatmalarıdır. Zira hoşlandığı kadını, kendi burcunun en iyi özelliklerini anlatarak etkilemeye çalışır.

2- Hangi gün hangi burca tekabül eder, bilmezler!

Erkekler, daha doğrusu burçlara inanan erkeklerin çoğu hangi gün burca tekabül eder bilmezler. Ancak hoşlandıkları kadının huyuna gitmek konusunda ise çoğu başarılıdır. Bu yüzden diğer burçlar olmasa da olur.

3- Sevgilisi üzülmesin diye rol yapıyodur!

Aslında astrolojiyle ve burçlarla ilgisi olmayan erkekler, sadece sevgilisinin inandığı böyle bir gerçek varken sırf o üzülmesin diye burçlara inanan bir erkek rolü yapabilir.

Erkek adam burçlara inanır mı? Burçlara inanan erkeklerin ortak özellikleri... ile ilgili etiketler burç burçlara inanan erkekler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.