Erkan Zengin TFF'ye gitti!

Trabzonspor'la sözleşmesini karşılıklı feshetme konusunda uzlaşamayan 30 yaşındaki Erkan Zengin'in alacaklarının ödenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu öğrenildi.

Trabzonspor'da takımda kadro dışı bırakılmasının ardından alacaklarına karşılık sözleşmesini feshetme kararı alınan Erkan Zengin, ailesiyle birlikte Trabzon'dan ayrılmıştı. İstanbul'da Başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yapan Erkan, sözleşme fesih şartlarında anlaşamadı. Erkan'ın bu gelişme sonrasında menajeri aracılığıyla Trabzonspor'dan alacaklarının tarafına ödenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurduğu öne sürüldü.

Bordo mavili takımdan 1.3 milyon euroluk alacağı bulunan Erkan Zengin, 30 gün içerisinde ödeme yapılmaması durumunda serbest kalacağı bildirildi.

Erkan Zengin TFF'ye gitti! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.