Erkan Tan Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslendi!

Erkan Tan Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslendi! A Haber sunucusu Erkan Tan'ın Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslenmesi son günlerde en çok konuşulan konulardan biri oldu. Tan, "Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim sen, daha başkan olmadın oğlum" dedi. İşte Erkan Tan'ın Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslendiği video...

Erkan Tan Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslendi! Son dönemde internette en çok araştırılan konulardan biri de A Haber sunucusu Erkan Tan'ın Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslenmesi oldu. Tan canlı yayın esnasında, "Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim sen, daha başkan olmadın oğlum" sözlerini sarf etti. İşte Erkan Tan'ın 'Oğlum Ekrem' dediği video...

ERKAN TAN EKREM İMAMOĞLU'NA 'OĞLUM EKREM' DİYE SESLENDİ!

Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimi sonrasında Anıtkabir'e gidince Erkan şunları söylemişti:

- "Ya adam evrakta sahtecilik yapıyor be, daha değilsin ki Ekremciğim sen, daha başkan olmadın oğlum"

"ERKAN TAN'DAN ERDOĞAN'DA RAHATSIZ"

Abdulkadir Selvi, CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında seçim dönemi boyunca iktidara yakın medyanın dilinin AK Parti MYK üyeleri tarafından da eleştirildiğini ifade etti.

A Haber Sunucusu Erkan Tan'ın Ekrem İmamoğlu'na "oğlum" diye hitap etmesinin tartışma çıkardığını kaydeden Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da Tan'dan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Erkan Tan Ekrem İmamoğlu'na 'Oğlum Ekrem' diye seslendi! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu A Haber a Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.