Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı soruldu! Çılgına döndü! Delikanlı Sadi basın toplantısına damga vurdu!

Erkan Petekkaya'yı Acun Ilıcalı sorusu sinirlendirdi. Delikanlı Sadi rolüyle bilinen oyuncu 15/07 Şafak Vakti galasına katıldı. Muhabirin sorduğu soruya patlayan Petekkaya geceye damga vurdu.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi rolüyle milyonların sevgilisi olan oyuncu Erkan Petekkaya geçtiğimiz aylarda Acun Ilcalı ile bir gerginlik yaşamıştı. Sosyal medyanın da gündeminde uzun süre meşgul olan olay Kerimcan Durmaz'ın katıldığı bir ödül töreni nedeniyle olmuştu.

Sosyal medyada zaman zaman çıkışlarıyla tanınan oyuncu, bu kez rol aldığı 15/07 Şafak Vakti filmnin basın toplantısında gergin anlar yaşadı.

Kısa bir süre önce 15/07 Şafak Vakti filminin basın toplantısı ve galasına katılan oyuncu kendisine yöneltilen Acun Ilıcalı sorusuna sert tepki gösterdi.

Erkan Petekkaya kimdir, nereli? Kırmızı Oda dizisinin Sadi'si… - Televizyon  Haberleri

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafındand esteklenen Şafak Vakti 15/07 filminin basın toplantısında Erkan Petekkaya, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar yer aldı.

Erkan Petekkaya ve oğlunu yan yan görenler ayırmakta güçlük çekiyor!  Kırmızı Oda'nın yeni oyuncusu Erkan Petekkaya'nın oğlu... - Galeri - Takvim

Basın toplantısı öncesi bir şehit kızıyla sohbet eden Petekkaya, duygusal anlar yaşadı. Muhabirin bu sırada yönelttiği Acun Ilıcalı sorusu sonrası oyuncu çılgına döndü.

Bir muhabirin Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz olayını hatırlatması üzerine öfkelenen Erkan Petekkaya, ''Bu gecede sorulacak bir soru mu bu?'' diyerek tepkisini dile getirdi.

Erkan Petekkaya'ya Acun Ilıcalı soruldu! Çılgına döndü! Delikanlı Sadi basın toplantısına damga vurdu! ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı Kırmızı oda 15/07 Şafak Vakti aslıhan akralar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.