Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz paylaşımını kimin kaldırttığı belli oldu!

Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz paylaşımını kimin kaldırttığı belli oldu! Kırmızı Oda dizisinin Sadi'si ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın, bir törende ödül alan Kerimcan Durmaz ile ilgili yaptığı paylaşımı sonradan kaldırmıştı. İşte Petekkaya'nın paylaşımını kaldırtan isim belli oldu!

Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz paylaşımını kimin kaldırttığı belli oldu!

Kırmızı Oda dizisinin Sadi'si ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın, bir törende ödül alan Kerimcan Durmaz ile ilgili yaptığı paylaşımı sonradan kaldırmıştı. İşte Petekkaya'nın paylaşımını kaldırtan isim belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşen haber hala gündemdekini yerini ve tazeliğini koruyor. Oyuncu Erkan Petekkaya'nın, Kerimcan Durmaz'a verilen ödüle sinirlenmesi sonrası yaptığı paylaşım herkesi şoke etmişti. Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz ve Acun Ilıcalı ile ilgili söylediği sözler sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Erkan Petekkaya da bu paylaşımları kısa sürede kaldırmış ve Türk halkından özür dilemişti.

Söylediklerinde sonuna kadar haklı olduğunu belirten Erkan Petekkaya, tavrının ve ifadelerinin yanlış olduğunu ve bu sebepten ötürü Türk halkından özür dilediğini ifade etmişti. Kerimcan Durmaz, Erkan Petekkaya'yı kınayan bir açıklama yaparken Acun Ilıcalı ise, Erkan Petekkaya olayına Survivor yarışmasında değinmiş ve ''Bizim kanalımızda dizi de oynayan adam bize küfür ediyor'' diyerek konuyu geçiştirmişti. Aradan geçen sürede olayın üstü kapanmaya başlamışken Sinan Akçil'in açıklamaları bu olayı yeniden gündeme taşıdı.

Sinan Akçil, bu konuya ilişkin TV100'e açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl yaptığı açıklamada, "Paylaşımı gördüm, 5-6 dakika sonra onu aradım. kaldırmasını rica ettim. 'Senin için kaldırıyorum' dedi, sağ olsun. Bu kadar büyük bir oyuncunun zarar görmesini istemedim" ifadelerini kullandı. Sinan Akçıl, "Üslubunun yanlış olduğunu kendisi de kabul etti zaten, düzeltti. Paylaşımı görünce 'Erkan abi hatırım varsa, bence gerek yok' dedim" açıklamasını yaptı. Sinan Akçil, Erkan Petekkaya'nın alkollü olduğu iddialarına da yanıt verdi.

Sinan Akçil bu konuya da açıklık getirdi ve "Hayır, normaldi. Çok sinirlenmişti. Kendi görüşü, saygı duymak lazım. Ödül töreni yapıldı, müzik konuşulsun isterdik. Bence üzeri kapanacaktır. Aktörlüğüyle bu konuşmaları yenecektir" ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya'nın Kerimcan Durmaz paylaşımını kimin kaldırttığı belli oldu! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Erkan Petekkaya Kerimcan Durmaz Sinan Akçıl
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.