Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz'a ateş püskürdü! "Cinsel organını gözümüze soktu!"

Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, dün akşam TV8'de yayınlanan müzik töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verildiğini görünce sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Oyuncu, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan" diyerek Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını kısa sürede sildi.

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, dün TV8 ekranlarında yayınlanan bir mizük ödülü gecesinde 'Peşimde' şarkısıyla 'En İyi Çıkış' ödülünü almaya hak kazandı. En son izleyicileri büyük bir heyecanla ekranlara kilitleyen 'Kırmızı Oda' adlı diziyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya ise, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından cinsel organını paylaşan Durmaz'a ödül verilmesi karşısında sinirlerine hakim olamadı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Durmaz'ın ödül aldığı anı paylaşan Petekkaya, şu ifadelere yer verdi:

"ACUN BEY, YUH SİZE!"

"Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh"

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz'a ateş püskürdü! "Cinsel organını gözümüze soktu!"

"SİZİN KAFANIZ ALLAK BULLAK"

Yaptığı paylaşımında ardından sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem olan Petekkaya'ya, "Sarhoşsun" yorumları geldi. Ardından ünlü oyuncu, Kırmızı Oda'nın dün akşam yayınlanan bölümünde dans ettiği anların videosunu paylaşarak, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" ifadelerini kullandı.

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz'a ateş püskürdü! "Cinsel organını gözümüze soktu!" - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Kerimcan Durmaz, uçağının tuvaletinde cinsel organını gösterdiği görüntüleri sosyal medya hesabı üzerinden yanlışlıkla paylaşınca gelen tepkiler nedeniyle ABD'ye yerleşmek zorunda kalmıştı.

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı ve Kerimcan Durmaz'a ateş püskürdü! "Cinsel organını gözümüze soktu!" ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Kerimcan Durmaz Erkan Petekkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.