Erkan Özerman kimdir? İstismar iddiası!

Erkan Özerman kimdir? Ünlü organizatör Erkan Özerman'ın oyuncu olmak isteyen bir genci istismar ettiği iddia edildi. Birçok kişi Erkan Özerman'ın kim olduğunu merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Erkan Özerman kimdir? İstismar iddiası! Detaylar haberimizde...

Erkan Özerman kimdir? Best Model Kurucu Başkanı Erkan Özerman özel hayatı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Özerman'ın oyuncu olmak isteyen bir genci istismar ettiği öne sürüldü. 17 yaşındaki gencin annesi, ünlü oğlunu “Bu yollardan geçeceksin” diyerek istismar ettiğini iddia etti. Erkan Özerman, Ö.E.'yi önce bir odaya götürdü. İddiaya göre gencin üstündeki kıyafetleri çıkartmasını isteyen Best Model Kurucu Başkanı, çırılçıplak kalan gence istismarda bulundu. Peki, Erkan Özerman kimdir? İstismar iddiası! Detaylar haberimizde...

ERKAN ÖZERMAN'A İSTİSMAR İDDİASI!

İddiaya göre; oyunculuk hayali kuran 17 yaşındaki Ö.E., İstanbul Şişli'de bulunan Erkan Özerman'a ait Best Model isimli ajansa gitti. Fakat o gün Özerman orada değildi, gence ertesi gün gelmesi söylendi. Ertesi gün ajansa gittiğinde Özerman, Ö.E.'yi önce bir odaya götürdü. İddiaya göre gencin üstündeki kıyafetleri çıkartmasını isteyen Best Model Kurucu Başkanı, çırılçıplak kalan gence istismarda bulundu. Olayın şokuyla ajanstan kaçıp eve giden Ö.E.'nin annesi Aysun E., oğlunun anlattıkları üzerine polis merkezine giderek, çocuğunu istismar eden Erkan Özerman'dan şikayetçi oldu.
Çocuk izleme merkezinde ifadesi alınan Ö.E., Özerman'ın kendisine, "Oyuncu olmak istiyorsan bu yollardan geçmen gerekiyor. Aksi takdirde hayatının hiçbir döneminde oyuncu olamazsın" gibi sözler söylediğini anlattı. İfade sonrası Erkan Özerman hakkında soruşturma başlatıldı.

Erkan Özerman ise ağlık problemleri yaşadığını, geçtiğimiz aylarda önemli bir ameliyat geçirdiğini belirtti. Gencin anlattıklarının iftira olduğunu belirten Özerman, şöyle konuştu: "Çocuğun tacizin yaşandığını söylediği gün bir arkadaşım eşini kaybetmişti, ben cenazedeydim. Böyle bir olayın yaşanması mümkün değil. Zaten o gün ajans kapalı. Hepsi iftiradan ibaret. Çocuk, daha önceden ajansa gelip oyuncu olmak istediğini belirtmiş fakat reddedilmiş olmalı." ifadelerin de bulundu.

ERKAN ÖZERMAN KİMDİR?

Erkan Özerman 1938 yılında İstanbul'da doğdu. Prodüktör, organizatör, sanatçı menajeri.

Galatasaray Lisesi ve Université Paris VIII Sosyoloji Fakültesi, Paris Siyasal Okulu'ndan mezun olmuştuır.
Çeşitli gazetelerde sinema ve tiyatro eleştirmenliği, magazin yazarlığı yapmıştır.

Ayrıca Ankara Radyosu'nda eğlence programları direktörlüğü görevlerinde bulunmuştur.

Türkiye'de eğlence sektöründe önemli gece kulübü ve diskoteklerin kurucusu olarak önem teşkil eder.

1976 yılında 1. Uluslararası İstanbul Pop Müzik Festivali Başkanı, 1979 Fransız - Türk Dostluk Derneği Başkanı, 1989 Best Model of Turkey ile Best Model of the World Kurucu Başkanı ve 2001 Sportif Salon Dansları Derneği Kurucu Başkanı'dır.

2017 yılında Best Model’i 22 yaşındaki yeğeni Almila Özerman’a devretmiştir.

Ödülleri :

1977 Midem Cannes FIDOF Özel Ödülü
1980 Paris Altın Eyfel Ödülü
1986 Oscar de France Ödülü
1997 Best Model of The World 10. Yıl Uluslararası Başarı Ödülü

Madalyaları :

2001 Chevalier Dans l'Ordre National du Mérite (Fransa Devlet Liyakat Madalyası)
2004 TC Dışişleri Bakanlığı, Japonya Türk Yılı Özel Madalyası

Erkan Özerman kimdir? İstismar iddiası! ile ilgili etiketler istismar 2020 erkan özerman çocuk istismarı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.