Erkan Özerman ile Edis Görgülü arasındaki 'ödül gecesi' gerginliği büyüyor

83 yaşındaki prodüktör, organizatör ve sanatçı menajeri Erkan Özerman geçtiğimiz haftalarda katıldığı ‘Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri’ töreninde ödül alacağı sırada yerinden kalkarak, salonu terk etmeye çalışan 30 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Edis Görgülü ile gerilim yaşamıştı. Özerman, Edis hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Ünlü organizatör, "Kültürsüz özgüven çok tehlikeli" dedi.

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri, geçtiğimiz haftalarda yapıldı. Törene Edis Görgülü ile Erkan Özerman arasındaki gerginlik damga vurdu.

 

'ARKANI DÖNÜP GİDEMEZSİN...'

Ünlü şarkıcı Edis, katılmış olduğu törende 'Yaşam Boyu Onur Ödülü'ne layık görülen Erkan Özerman'ın ödül almak için sahneye çıktığı sırada yerinden kalkarak, salondan ayrılmaya çalışmıştı. Bunu görerek sinirlenen ve sahnede mikrofonu eline alan Özerman, "Çocuğum Edis... Gel buraya. Büyükler sahneye çıktığı zaman saygıyla izlenir. Arkanı dönüp, gidemezsin ama şimdi gidebilirsin." sözleriyle şarkıcıyı azarlamıştı.

Erkan Özerman ile Edis Görgülü arasındaki 'ödül gecesi' gerginliği büyüyor

Gazetecilerin, "Bu sözleri hakaret olarak kabul ediyor musunuz?" sorusuna, "Moralim bozuldu." şeklinde yanıt veren Edis ise gecenin yapıldığı tekneyi terk etmişti.

Yaşanan gerilimin ardından Erkan Özerman'dan yeni açıklamalar geldi. Şalom'dan Zehra Çengil'e konuşan Özerman, Edis'i adeta topa tuttu.

Erkan Özerman ile Edis Görgülü arasındaki 'ödül gecesi' gerginliği büyüyor

"BİR BÜYÜĞÜ OLARAK UYARDIM"

Özerman, "Ödül aldığınız esnada Edis’in salonu terk etmesine anında tepkinizi gösterdiniz. Yüzlerce sanatçıyla çalıştınız, eski değerleri ve nezaketi günümüzle karşılaştırdığınızda eksilen bir şeyler var mı? Bunun sebebi ne olabilir, sizce sosyal medya gücü bunu destekliyor mu?" sorusuna, "Çocuğu haşladı, bağırdı çağırdı, canına okudu dediler. Ben de bantı aldım ve televizyona çıktım, ne dediğimi gösterince herkes sustu. 'Ben bu mesleğe başladığımda sen doğmamıştın, baban da doğmamıştı. Bu mesleğin kıdemli bir abisi konuşurken, kalkıp ayağa dışarı çıkılmaz. Şimdi git' dedim. Kızılca kıyamet koptu. Ben onu bir büyüğü olarak uyardım" cevabını verdi.

Erkan Özerman ile Edis Görgülü arasındaki 'ödül gecesi' gerginliği büyüyor

"KÜLTÜRSÜZ ÖZGÜVEN ÇOK TEHLİKELİ"

Sözlerini sürdüren Özerman, "Bundan sonra bilsinler ki, bazı sanatçılar ben bir yerdeysem ve böyle bir şey yaparlarsa başlarına bu gelecek. Menajer, sanatçının yanında çanta taşıyan veya konserleri ayarlayan değil, onları yetiştiren insandır. Türkiye’de menajer yok, ajans var. Ben hiçbir şeyi karşılaştırmıyorum. Herkes kendi devrini yaşıyor fakat onu doğru ve dürüst yapmaktır mühim olan. Özgüven dediğiniz şey kültürle beraber gelirse başarıdır, kültürsüz bir özgüven çok tehlikelidir. Eğitimsiz bir güven, kendine ve cemiyete çok zarar verir. İşte elektronik bir dünyanın getirdiği büyük dejenerasyon…" diyerek polemiğin fitilini ateşledi.

Erkan Özerman ile Edis Görgülü arasındaki 'ödül gecesi' gerginliği büyüyor ile ilgili etiketler Edis Edis Görgülü erkan özerman tartışma Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri ödül
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.