Erkan Oğur eleştirilere ne cevap verdi? Şarkıcı Aylin Aslım Oğur'u suçladı: Erkan Abi yanlış yaptı"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Hiç Oldum adlı şarkısında çaldığı için bir süredir sosyal medyada konuşulan ünlü sanatçı Erkan Oğur gelen tepkiler üzerine açıklama yaptı mı? Şarkıcı Aylin Aslıöm, sosyal medya hesabından Erkan Oğur'a tepkisini dile getirdi.

Erkan Oğur hakkında sosyal medyada birçok yorumm yapılıyor. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın Hiç Oldum adlı türküsünü düzenlemesi ve çalması sonrası sanatçı Erkan Oğur hakkında yapılan eleştiriler sosyal medyada TT oldu.

Şarkıcı Aylin Aslım da bu eleştirilere katılanlardan oldu. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda;

Erkan Oğur eleştirilere ne cevap verdi? Şarkıcı Aylin Aslım Oğur'u suçladı: Erkan Abi yanlış yaptı"

"Kimse peygamber değil, insanüstü değil, yaptığı bir hatada da eleştiriden muaf değil. Erkan Abi'nin yanlış yaptığını düşünen ya da bu yanlışı ondan beklemediği için hayal kırıklığıa uğrayıp "yanlış yapmıştır" diye tepkisini veren insanlar da linççi değil, kusura bakmayın"

ERKAN OĞUR SESSİZLİĞİNİ KORUYOR

Sanatçı Erkan Oğur, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın "Hiç Oldum" adlı türküsünü düzenlemiş sonrasında ise sanatçının birçok hayranı kendisini iktidar yalakası olmakla suçlamıştı. Erkan Oğur ise henüz konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

 

 

Erkan Oğur eleştirilere ne cevap verdi? Şarkıcı Aylin Aslım Oğur'u suçladı: Erkan Abi yanlış yaptı" ile ilgili etiketler Erkan Akçay İbrahim Kalın erkan oğur
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.