Erkan Mumcu: Seviyesiz bir itibar suikastı!

ANAP'ın eski genel başkanı ve eski bakanlardan Erkan Mumcu'nun 34 yıllık eşi Işın Mumcu'dan boşanmasının ardından ayrılığın nedeninin yasak aşk olduğu iddia edilmişti. Erkan Mumcu bu iddialar için "Seviyesiz bir itibar suikastı" ifadesini kullandı.

Daha önce Milli Eğitim Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı yapan Erkan Mumcu geçtiğimiz aylarda 34 yıllık eşi Işın Mumcu'dan anlaşmalı olarak boşanmıştı. Mumcu'nun boşanması sonrası çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Sabah gazetesinden Sonat Bahar yazısında Erkan Mumcu'nun yıllar öncesine dayanan bir ilişkisi olduğunu ve bu ilişkisinden bir çocuğunun olduğunu iddia etti. Bahar, ayrıca yazıda Mumcu'nun ilişkisi olduğu kadanın evli ve gazeteci bir kadın olduğunu söyledi.

Odatv'ye konuşan Erkan Mumcu'nun iddialara yanıtı şöyle:

"Seviyesiz bir itibar suikastı. Bir nedeni varsa ancak zamanla öğrenebiliriz. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Muhatap olmayacağım. Çünkü iyi niyetli olmadığı çok açık."

Erkan Mumcu: Seviyesiz bir itibar suikastı! ile ilgili etiketler boşanma Yasak Aşk erkan mumcu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.