Erkan Mumcu FETÖ konusunda böyle uyarmıştı...

Eski Milli Eğitim, Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu'nun 15 Temmuz Darbe Girişimi'nden 9 yıl önce yaptığı FETÖ uyarıları hain darbe girişiminin yıl dönümüne damga vurdu.

Oda TV'de Barış Terkoğlu'na yaptığı açıklamalarla gündeme oturan, 367 kumpasının Erdoğan'a kurulduğunu arkasında da FETÖ'nün olduğunu belirten Mumcu'nun 9 yıl önce yaptığı konuşması günümüze ışık tutan cinsten.

22 Mayıs 2007'de yaptığı konuşmada Mumcu özelte şu ifadeleri kullanıyor;

''Kendince din saydığı şeylerle devlet kudretini ele geçirmeye çalışanlara söylüyorum. Bunun din olmadığını biz biliyoruz. Elinize üç kuruş para geçti, üç tane gazeteniz oldu, iki tane televizyonunuz oldu diye bu ülkede devlet kudretini kendi keyfinize göre ele geçirme sevdasından vazgeçin. Vazgeçim Osmanlı oyunu affetmez. Bu hesapları yapanlar çok oldu. Diyorlar ki bizim dışarda da ortaklarımız var. Tarih boyunca hainlerin dışarıdan ortakları olmuştur. Bu memleketin aslan gibi, bu vatana can vermeye bin kere hazır aslan gibi evlatları var. Hevesinizi kursağınızda bırakırlar. Erkan Mumcu bu lafları kime söyledi. Fakirin fukaranın hakkı olan zekatını sadakasını toplayıp, onunla bankalar kurup ondan sonra devleti ele geçirme sevdasına düşenlere söylüyorum.''

Erkan Mumcu FETÖ konusunda böyle uyarmıştı... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.