Erkan Kolçak ve Cansu Tosun'un oğullarıyla ilk pozu!

Oyuncu Erkan Kolçak Köstendil, 2018 yılında meslektaşı Cansu Tosun ile nikah masasına oturmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise Tosun, bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Çiftin ilk bebekleri Marsel, geçtiğimiz hafta dünyaya geldi.

 Erkan Kolçak ve Cansu Tosun'un oğullarıyla ilk pozu!

Çiçeği burnunda anne-baba oğulları ile birlikte doğum fotoğrafçısı Ceren Selçuk'a poz verdi.

Cansu Tosun, fotoğrafları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

 Erkan Kolçak ve Cansu Tosun'un oğullarıyla ilk pozu! - Resim : 2

Erkan Kolçak Köstendil, duygularını "Duygularımı anlatabilecek kadar kalemim kuvvetli değil ama en azından teşekkür edebilirim.Başta bilgisi ve sevgisiyle herşeyi gözümüz kapalı emanet ettiğimiz doktorumuz Yusuf Olgaç'a bizi 7/24 yalnız bırakmayan ve sürece hazırlayan ebe Hayriye'ye, sporla beni bile doğurtabilecek olan Özlem İncesu Güveli'ye, bizimle yakından ilgilenen tüm hastane personeline teşekkürlerimi sunarım Allah'a şükür! Canına kurban Cansu Hoş geldin oğlum..." mesajıyla dile getirmişti.

 

Erkan Kolçak ve Cansu Tosun'un oğullarıyla ilk pozu! ile ilgili etiketler Cansu Tosun Erkan Kolçak Köstendil Bebek Sosyal Medya doğum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.