Eriksen yere düşme videosu! Christian Eriksen bayılma anı izle

Euro 2020’de Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan grup maçının ilk yarısında aniden bayılan Christian Eriksen’in yere düşme videosu büyük ilgi çekti. Sağlık ekipleri oyuncuya büyük bir hızla müdahale ederken Eriksen’den de sevindiren haberler geldi. İşte Eriksen bayılma anı videosu.

Danimarka ile Finlandiya arasında oynanan Euro 2020 grup maçında korkunç bir an yaşandı. Mücadelenin 43. dakikasında aniden bayılarak yere düşen Christian Eriksen bir anda herkesi şaşkına uğrattı. Korku dolu anlar sonrasında sahaya giren sağlık ekipleri oyuncuya hemen yerinde müdahale yaparak kalp masajı uyguladı.

UEFA, yaşananların ardından Christian Eriksen'in hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Eriksen yere düşme videosu! Christian Eriksen bayılma anı izle

Yaşananlar sonrasında maçın hakemi oyunu durdurarak futbolcunun yanına koştu ve sağlık ekiplerini hemen sahaya davet etti. Eriksen'in yanına gelen sağlık ekipleri ilk anda oyuncuya hemen kalp masajı yapmaya başladı. Öte yandan takım arkadaşları da tecrübeli oyuncunun etrafında bir çember oluşturarak beklemeye başladı.

Saha içerisinde uygulanan müdahalenin ardından Christian Eriksen, sağlık ekibi tarafından soyunma odasına götürüldü.

Danimarka Futbol Federasyonu ise Eriksen’in sağlık durumu hakkında açıklama yaparken karşılaşma 21.30’da kaldığı yerden devam etti ve Finlandiya maçı 1-0 kazandı. Eriksen'in uyandığı ve tetkiklerin hastanede sürdüğü belirtildi.

Maçın 43. dakikasından Christian Eriksen’in yere düşerek bayılma anı videosu kısa sürede milyonlar tarafından izlendi.

Eriksen yere düşme videosu! Christian Eriksen bayılma anı izle ile ilgili etiketler Danimarka Eriksen yere düşme bayılma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.