Eriksen herkesi korkuttu, bir anda yere yığıldı: Sevindiren haber geldi

Euro 2020'de oynanan Danimarka-Finlandiya maçında herkesin yüreğini ağzına getiren bir gelişme oldu. Danimarka'nın yıldız oyuncusu Christian Eriksen bir anda yere yığıldı. Yıldız oyuncuya kalp masajı yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Eriksen'in durumunun iyi olduğu öğrenilirken, karşılaşma ise 42. dakikadan itibaren devam edecek. Danimarka-Finlandiya maçı saat 21.30da başlayacak.

Euro 2020'de oynanan Danimarka-Finlandiya maçında ilk yarının son bölümlerinde herkesin yüreğini ağzına getiren bir gelişme yaşandı. Danimarka'nın yıldız oyuncusu Cristian Eriksen bir anda yere yığındı. Sağlık görevlileri Eriksen'e kalp masajı yapıldı. Yaklaşık 10 dakikadır saha içinde yapılan müdahale sonrası yıldız oyuncu sedyede sahadan çıkarıldı ve hastaneye kaldırıldı. 

Sahadaki oyuncular görüntü alınmaması için Eriksen'in etrafinda etten duvar ördüler

Eriksen herkesi korkuttu, bir anda yere yığıldı: Sevindiren haber geldi

 Öte yandan Danimarka-Finlandiya maçının ertelendiği duyuruldu. 

EŞİNİN GÖRÜNTÜSÜ YÜREK BURKT

UÖte yandan herkesi üzen bir görüntü daha ekranlara yansıdı. Eriksen'in eşi Sabrina Kvist Jensen'in ekranlara gelen görüntüsünde ağladığı görüldü. Eski Fenerbahçeli futbolcu Simon Kjaer ve Leicester City'nin kalecisi Kasper Schmeichel genç kadını teselli etti. Futbolseverler ise sosyal medyadan da Eriksen'e iyi dileklerini yolladı.

Eriksen herkesi korkuttu, bir anda yere yığıldı: Sevindiren haber geldi - Resim : 2

UMUT VEREN FOTOĞRAF

Eriksen'in sağlık durumu ile ilgili net bir açıklama yapılmazken ortaya çıkan bir fotoğraf yüreklere su serpti. Danimarkalı yıldızın kalp masajının ardından sahadan çıkarıldığı sırada bilincinin açık olduğunu gösteren görüntüler ortaya çıktı. 

Eriksen herkesi korkuttu, bir anda yere yığıldı: Sevindiren haber geldi - Resim : 3

TWITTER BİR ANDA KİLİTLENDİ

Chiristian Eriksen'in bir anda yere yığılması sonrası maçın durmasının ardından yıldız oyuncu bir anda Twitter'da gündemin ilk sırasına yükseldi. Ancak Twitter'da Eriksen ile ilgili paylaşımlara bir süre erişilemediği görüldü. Sonrasında ise Danimarkalı yıldızla ilgili paylaşımlara erişilebildiği görüldü. 

UEFA AÇIKLAMA YAPTI

UEFA'dan Eriksen'in durumu ile ilgili bir açıklama geldiç yapılan açıklamada hastaneye kaldırılan yıldız oyuncunun durumunun stabil olduğu kaydedil. Detaylı açıklamanın ise saat 20.45'te yapılacağının altı çizildi. 

DANİMARKA FUTBOL FEDERASYONU GÜZEL HABERİ VERDİ

Danimarka Futbol Federasyonu, herkesin yüreğine su serpen açıklamayı yaptı. Yapılan açıklamada Eriksen'in bilincinin açık olduğunu kaydedildi. Öte yandan maçın ne olacağı ile ilgili saat 20. 45'te açıklama yapılacağının altı çizildi. 

KARŞILAŞMA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Eriksen'in sağlık durumuyla ilgili gelen iyi haberin ardından Danimarka-Finlandiya maçının durumu merak konusu oldu. Karşılaşma maçın durduğu 42. dakikadan devam edecek. 5 dakikalık devre arasının ardından ise 2. yarı oynanacak. Saat 21.30'da başlayacak maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Eriksen herkesi korkuttu, bir anda yere yığıldı: Sevindiren haber geldi ile ilgili etiketler Danimarka erkisen kalp masajı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.