Ajax'ın hocası Erik ten Hag: "Beşiktaş iyi oyunculara sahip harika bir takım"

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 2. maçında Ajax'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Beşiktaş, 12 eksikle çıktığı maçta ortaya koyduğu mücadele gücü ve karakterle Hollanda devinin hocasını bile kendisine hayran bıraktı...

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag, "Bunu herkesin bilmesi gerekiyor ki Beşiktaş iyi oyunculara sahip harika bir takım" dedi. Siyah-Beyazlılar'ın dün akşam Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da 2-0 mağlup olduğu Hollanda devinin başarılı antrenörü, maçın basın toplantısında şöyle konuştu:

"Bunu herkesin bilmesi gerekiyor ki Beşiktaş iyi oyunculara sahip harika bir takım. Beşiktaş bizim ülkemizdeki takımlara göre daha hızlı ve iyi oynayan bir ekip. Daha önce de 6 puan almış ancak gruptan çıkamamıştık. Takımım iki sene öncesinden daha farklı. Bu yıl gruptan çıkacağımıza inanıyorum."

 

Ajax'ın hocası Erik ten Hag: "Beşiktaş iyi oyunculara sahip harika bir takım" ile ilgili etiketler Ajax Beşiktaş Erik ten Hag UEFA Şampiyonlar Ligi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.