Eric Cantona: Onlar da harika ama ben olağanüstüyüm!

Premier League Şöhretler Müzesi'ne (Hall of Fame) seçilen Eric Cantona: "Yaklaşık 30 yıldız oyuncunun arasından seçildim çünkü farklıyım. Diğer aday oyuncular harika ama ben olağanüstüyüm!"

Manchester United efsanesi ve futbolun asi çocuğu Eric Cantona, "Şöhretler Müzesi"ne girdi.  Premier Lig'den yapılan açıklamada, United formasıyla 5 sezonda 4 şampiyonluk yaşayan ve 156 maçta 70 gole imza atan Cantona'nın, Şöhretler Müzesi'ne seçildiği belirtildi.

24 Mayıs'ta 55 yaşına girecek eski Fransız yıldız, Alan Shearer ve Thierry Henry'nin ardından Premier Lig Şöhretler Müzesi'ne adını yazdıran 3. isim oldu.

Eric Cantona: Onlar da harika ama ben olağanüstüyüm!

Duygularını dile getiren Eric Cantona, "Yaklaşık 30 yıldız oyuncunun arasından seçildim çünkü farklıyım. Diğer aday oyuncular harika ama ben olağanüstüyüm!" sözleriyle neden Eric Cantona olduğunu bir kez daha hatırlattı.

Manchester United'a 1992'de Leeds United'dan gelen ve Old Trafford'da efsane haline gelen Eric Cantona, yakası kalkık forması ve Wimbledon deplasmanında kendisine küfür eden rakip takım seyircisine uça tekme atmasıyla 90'lık yılların futbol ikonlarından biri haline de gelmişti. 

Cantona, Alex Ferguson "Kırmız Şeytanlar"ın başındaki ilk 5 Premier Lig şampiyonluğundan 4'ü kazanmasında büyük pay sahibi oldu.

Şöhretler Müzesi'ne, taraftarların ve Premier Lig temsilcilerinin vereceği oyların sonucunda bu hafta 5 yıldız futbolcu daha eklenecek. Listede şu isimler yer alıyor: Tony Adams, David Beckham, Dennis Bergkamp, Sol Campbell, Eric Cantona, Andrew Cole, Ashley Cole, Didier Drogba, Les Ferdinand, Rio Ferdinand, Robbie Fowler, Steven Gerrard, Roy Keane, Frank Lampard, Matt Le Tissier, Michael Owen, Peter Schmeichel, Paul Scholes, John Terry, Robin van Persie, Nemanja Vidic, Patrick Viera, Ian Wright.

Eric Cantona: Onlar da harika ama ben olağanüstüyüm! ile ilgili etiketler Manchester United eric cantona premier league
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.