Erhan Yazıcıoğlu’ndan, 'muhalefet' tanımı: Her şeyi eleştirmek değil, karşı proje üretmektir!

Usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, 24 TV’de Esra Elönü’nün sunduğu 'Arafta Sorular' programına konuk oldu. Yazıcıoğlu, Elönü’nün, "Muhalif misiniz?" sorusuna, "Yer yer muhalifim, ben eleştiririm. Muhalif olmak; proje üretmemek, kenarda oturup her şeyi eleştirmek demek değildir. Muhalif olmak; karşı proje üretmektir" yanıtını verdi.

Oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, 24 TV’de Esra Elönü’nün sunduğu ‘Arafta Sorular’ programına katıldı.

ELÖNÜ, USTA OYUNCUYA SORDU: MUHALİF MİSİNİZ?

Yazıcıoğlu, Elönü’nün, “Muhalif misiniz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. "Yer yer muhalifim." diyen Yazıcıoğlu, muhalif olmayı şu ifadelerle açıkladı:

“Yer yer muhalifim, ben eleştiririm. Muhalif olmak; proje üretmemek, kenarda oturup her şeyi eleştirmek demek değildir. Muhalif olmak; karşı proje üretmektir.

"MUHALEFET YOK, ÜRETİLMİYOR"

Futbol takımlarından yola çıkalım. Bir takım çıkıyor, kendi kendine sahaya çıkıyor. Karşısında takım yok. Kendi kendine çalımını atıyor, golünü atıyor. Çünkü muhalefet yok üretilmiyor. Aksi kutuplar birbirini çekmiyor. Halbuki çekse, yeni bir şey üretilirse, tek başına kalmasa o güruhlar.”

Erhan Yazıcıoğlu’ndan, 'muhalefet' tanımı: Her şeyi eleştirmek değil, karşı proje üretmektir! ile ilgili etiketler Esra Elönü oyuncu muhalif erhan yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.