Erhan Nacar'ın çocuğuna yaptıkları pes dedirtti!

Sosyal medya fenomenleri Danla Bilic, Enes Batur ve Kerimcan Durmaz'a açtığı dava ile adını duyuran Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği başkanı Erhan Nacar'ın 6 yaşındaki oğluna zorla alkol ve sigara kullandırdığı iddia edildi.

YouTube ve sosyal medya fenomenlerinin çocuklara kötü örnek olduğunu iddia ederek bir dernek kuran Erhan Nacar'ın eski eşi Kübra Çamözü, Nacar'ın 6 yaşındaki oğullarına zorla alkol ve sigara kullandırdığını söyledi.

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Erhan Nacar'ın eski eşi Kübra Çamözü şunları söyledi:

"BANA ZORLA SİGARA İÇİRDİ"

''Çocuğuma doğru mu yalan mı söylüyor diye defalarca sordum. Tekrar sorduğumda çocuğum 'Yemek yedik, babam balkonda sigara içiyordu 'Gel sana da vereyim' dedi. Ben de 'Hayır' dedim. Israrla 'Gel iç bir tane dedi. Bana zorla içirdi. Ne yapayım anne?' dedi.

Erhan Nacar'ın çocuğuna yaptıkları pes dedirtti!

Ankara'daki evinde de şu an evli olduğu eşiyle alkol alırken çocuğuma bardağını uzatıp 'Gel bunu iç' demiş. Çocuğum ağzına aldığı gibi hemen çıkartmış. Sonra da babası 'Şaka yaptım' demiş.

"ÇOCUĞUMUN BU ANLATTIKLARINI SES KAYDINA ALDIM"

Çocuğumun bu anlattıklarını ses kaydına aldım. Savcılığa ifade verdim. Bizim bulunduğumuz karakola yazı göndermişler Atlas'ın ifade vermesi için. Çocuğumun belli bir yaşa gelene kadar babasıyla ilişkisi kesilsin istiyorum. Böyle bir şahsın 6 yaşındaki çocuğumu görmesini istemiyorum.''

 Çocukları Taciz ve Sosyal Medyadan Koruma Derneği Başkanı Erhan Nacar, geçen günlerde sosyal medya fenomenleri Kerimcan Durmaz, Enes Batur ve Danla Bilic hakkında 'çocuklara kötü örnek oluyorlar' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

ERHAN NACAR'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Erhan Nacar'ın avukatından SuperHaber'e gelen açıklama şu şekilde:

Erhan Nacar'ın çocuğuna yaptıkları pes dedirtti! - Resim : 2

Erhan Nacar'ın çocuğuna yaptıkları pes dedirtti! ile ilgili etiketler 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.