Erhan Çelik’in avukatından Gülben Ergen'e sert sözler

Gülben Ergen'in evli işadamı Tolga Duğles'le birlikte olmasının ortaya çıkmasının ardından sular durulmuyor.

Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'in avukatı Emin Canacankatan, Ergen'in yaşadığı gayri ahlaki ilişkiyi gündemden çıkarmak için spiker Erhan Çelik üzerine algı operasyonu yaptığını söyledi. İşte Sabah'ın haberine göre Canacankatan'ın açıklamaları:

Erhan Çelik, kendi alanında ülkenin saygın ve başarılı isimlerinden biri. Ancak kendisi, boşanma ile biten evliliği ve o evlilik sonrası yaşadığı yasak aşk haberleri ile gündemden düşmeyen eski eşi nedeniyle, iftira ve karalamalara maruz kalıyor, Çelik'e yönelik bir algı operasyonunun yapıldığına tanık oluyoruz.

'KOMİK İTHAMLAR'

Müvekkilim ne boşanma sürecinde, ne de boşanma davasının sonuçlanıp kendi şahsi hayatını sürdürdüğü dönemde; saygın, onurlu, duruşunu bozmamış, hiçbir polemiğe girmemiş, sadece mesleğini kendine yakışan dik bir duruş ile sürdürmüştür.

Bir otomobilin benzeri görülmemiş şekilde 'bıçaklandı' iddiası gibi komik ithamlarla kendisine yapılan haksızlıklara karşı gerekli müracaatlar yapılmış, iddia sahibine karşı uzaklaştırma kararları alınmış, kişilik haklarına yönelik ağır ihlaller nedeni ile de 1 TL'lik, sembolik değeri olan manevi tazminat davası açılmıştır.

Yargı tarafından 'şiddet uygulayan kişi' olarak nitelenen karşı taraf; bu kez yine gerçek dışı beyanlar ile yeni bir strateji yaratmaya çalışmaktadır.

Savcılık makamı tarafından haklarında karalama yapılan kişilerin ifadelerinin alınıp, serbest bırakılmaları ve 'dosyanın ikmalen gönderilmesi' talimatı varken, bu kişileri geçmişi karanlık gibi gösterilmektedir. Rutin olarak alınan bir ifade manşetlere taşınarak 'ölüm tehdidi', 'göz altına alındılar' gibi verilmekte, müvekkilim hiçbir ilgi ve alakası olmayan iddia ve olaylara çekilmeye çalışılmaktadır.
Bu tür iftiralarla müvekkilimin ilişkilendirilmeye çalışılması, yasak aşk haberlerinin üzerini örtmeye yönelik bir algı operasyonu ve kamuoyunun gerçekleri görmemesini sağlamaya yöneliktir.

Bilindiği gibi karşı tarafın avukatı tarafından 'gerekçesi ne olur ise olsun' denilerek gayrı ahlaki ilişki iddiası kabul edildi. İddialarla ilgili karşı taraf, şu ana kadar ne açıklama yaptı, ne yalanladı. Zaten manşetlere ve televizyonlara taşınan aşk yazışmaları ve görüntüler var.

Yasak aşk haberlerinin diğer tarafı olan Tolga Hikmet Duğles, kamuoyunu önüne çıkamıyor. Yine iddiaların muhatabı olan aynı kişinin, eşine açtığı boşanma davası ile eşinin basında çıkan iddialara karşı hiçbir yalanlaması da bulunmuyor. Kısacası kamuoyunu bu tip asılsız olaylarla farklı gündemlere çekmeye çalışmak, sadece gerçekleri örtmeye yönelik beyhude çabalardır.

'HAKLARINI KULLANMAYA DEVAM EDECEK'

Olaylar sonrası başkanı olduğu derneğin protokolü Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iptal edilen, hazırladığı albüm yapım şirketi tarafından piyasaya sürülmeyen, konser, dizi ve reklam filmleri arka arkaya iptal edildiği haberlere konu olan karşı tarafın; algı değiştirme çabalarına karşı müvekkilim, duruşunu bozmadan yasalar nezdinde gerekli haklarını kullanmaya devam edecek.

ÇELİK'E 50 METREDEN DAHA FAZLA YAKLAŞAMAZ

İstanbul 15. Aile Mahkemesi 'şiddet uygulayan kişi' olarak itirazda bulunan Gülben Ergen hakkında karar verdi. Daha önce hakkında koruma kararı çıkarılan Çelik için aynı şekilde kararın devamına, Ergen için de 'şiddet uygulayan kişi' olarak bu tehdit potansiyelinin devamından hareketle Çelik'in, Ergen'den korunmasına karar verildi.

Ergen, 'şiddet uygulayan kişi' olarak Çelik'e 50 metreden fazla yaklaşamayacak ve onunla ilgili olumsuz ve gerçek dışı beyanat veremeyecek. Aksi takdirde herhangi bir duruşma olmaksızın hapisle cezalandırılacak.

Erhan Çelik’in avukatından Gülben Ergen'e sert sözler ile ilgili etiketler Gülben Ergen Erhan Çelik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.