Erhan Çelik ve Sedef Orman gazetecileri atlattı!

Erhan Çelik ve Sedef Orman aşkının ortaya çıkmasının ardından gözler bu ikilinin üzerine çevrildi! Birlikte görüntü almak için adeta peşlerinde basın ordusu dolaşıyor yeni aşıkların!

O meşhur halay anlarını saymazsak henüz çifti görüntüleyebilen olmadı! Ama önceki gün yakalanmanın eşiğinden akıllıca bir operasyonla döndüler!
Bugün basında “Erhan Çelik, tek başına Akmerkez Serafina’da yemek yedi, çıkışta da basın mensuplarının ısrarlı sorularına “Sedef Hanım candır” diye yanıt verdi” haberleri çıktı görmüşsünüzdür.
Ancak işin aslı pek de öyle değil.
Çünkü Serafina’da Erhan Çelik yalnız değildi. Yanında sevgilisi Sedef Orman da vardı! Basın mensuplarının kapıda beklediğini öğrenince Sedef Hanım Akmerkez’in içinden otoparka indi; Erhan Çelik’in arabasını aldı ve oradan uzaklaştı.
Erhan Çelik de Serafina’nın normal kapısını kullanarak gazetecilerin karşısına çıktı. Onların sorularına işte o cümlelik tek yanıtı verdi ve Sedef Orman’ın aracını alarak mekandan ayrıldı!
Köşe kapmaca başladı anlayacağınız; bakalım ilk görüntüyü kim, nerede ve ne zaman yakalayacak?

8526744

Erhan Çelik ve Sedef Orman gazetecileri atlattı! ile ilgili etiketler erhançelik sedeforman gazeteciler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.