Erhan Çelik: O Kartpostalı gördüğüm gün, aldatıldığım günden daha çok ağladım...

Gülben Ergen'in evinin otoparkında 2 saat kaldığı görüntüleri ortaya çıkan Erhan Çelik, "O kartpostalı gördüğüm gün, aldatıldığımı öğrendiğim günden çok daha fazla ağladım." dedi.

Gülben Ergen'in eski eşi Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldatması gündeme bomba gibi düşmüştü.

Erhan Çelik, Ergen'in evinin otoparkına gidip 2 saat bekleyince ünlü şarkıcıya zarar vereceği düşünülmüştü. Çelik, konuyla alakalı Duymayan Kalmasın'a açıklama yaptı.

"O KARTPOSTALI GÖRDÜĞÜMDE ÇOK AĞLADIM"

Gülben Ergen'i Erhan Çelik ile evlendiği dönemde eşine kartpostal yolladığı, aynı kartpostalı sevgilisi Tolga Duğles'e de yolladığı ortaya çıkmıştı. Çelik, bunu gazetelerden öğrendiği günle ilgili olarak, "O kartpostalı gördüğüm gün, aldatıldığımı öğrendiğim günden daha çok ağladım." dedi.

kart

Erhan Çelik: O Kartpostalı gördüğüm gün, aldatıldığım günden daha çok ağladım... ile ilgili etiketler erhançelik gülbenergen kartpostal
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.