Ergin Ataman şampiyonluk sonrası konuştu: Bütün takımların tek hedefi bizi geçmek...

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu yenip kazandıkları Cumhurbaşkanlığı Kupası'yla ilgili olarak, "Böylesine anlamlı bir kupayı, en çok kazandığımız kupayı ezeli rakibimiz önünde kazandığımız için mutluyuz. Net bir galibiyet aldık" dedi. Maç sonrası basın toplantısında ise, "Bütün takımların tek hedefi bizi geçmek. Bizim takımımızın da pek geçilmeye niyeti yok." açıklamasını yaptı.

Karşılaşmadan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ergin Ataman, "Böylesine anlamlı bir kupayı, en çok kazandığımız kupayı ezeli rakibimiz önünde kazandığımız için mutluyuz. Üç tane yeni oyuncuyla sahaya çıkmamıza rağmen mükemmel oynadık. İkinci yarı biraz hata yaptık. Fenerbahçe'nin uzunları faul problemine girince kısalara dönünce orada biraz hata yaptık. Maçın tamamında kontrolü elimizde tuttuk ve net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı kutluyorum" açıklamasını yaptı.

İLK YARI MÜKEMMEL OYNADIK

Ergin Ataman şampiyonluk sonrası konuştu: Bütün takımların tek hedefi bizi geçmek... ile ilgili etiketler Anadolu Efes Fenerbahçe Ergin Ataman cumhurbaşkanlığı kupası final maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.