Ergin Ataman NBA'e mi gidecek? ABD'den çarpıcı iddia geldi

Anadolu Efes ile Euroleague'de iki defa üst üste şampiyonluk sevinci yaşayan Ergin Ataman için çarpıcı bir iddia gündeme geldi. Başarılı teknik adamın NBA'e gideceği iddia edildi. Deneyimli NBA muhabiri Adrian Wojnarowski, Ataman'ın bir NBA takımında yardımcı antrenörlük için adaylar arasında olduğunu söyledi.

EuroLeague'de üst üste ikinci kez şampiyon olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman kariyerine Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) devam edebilir.

ESPN'in deneyimli NBA muhabiri Adrian Wojnarowski, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Avrupa'nın en başarılı koçlarından biri" diye nitelediği Ataman'ın, NBA'de yardımcı antrenörlük pozisyonları için adaylar arasında olduğunu yazdı.

Ergin Ataman, NTV'de katıldığı EuroLeague Özel programında, "NBA takımları çağırırsa gideriz. Burada yaptıklarımızı orada da yaparız. Bu konuda da iddialıyım. Hiçbir çekincem yok. Ama bu benim elimde olan bir şey değil. Onlar da bunu mutlaka takip ediyordur" demişti.

 

Ergin Ataman NBA'e mi gidecek? ABD'den çarpıcı iddia geldi ile ilgili etiketler Ergin Ataman NBA Yardımcı Antrenör
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.