Ergenekon sanıklarının adli kontrol şartı 3 isim dışında kaldırıldı!

Beraat ve görevsizlik kararları sonrası 211 sanığın kaldığı Ergenekon davasında, 3 kişi dışındaki sanıklar hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol tedbiri kaldırıldı.

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, taleplerle ilgili ara karar açıklandı.

Mahkeme heyeti, kapatılan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinde görev yapan hakim ve savcılar ile Ergenekon davasına ilişkin iddianameleri düzenleyen savcılar hakkında yapılan soruşturma sonucunda hazırlanarak Bakırköy Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderilen iddianamenin bir örneğinin istenmesine hükmetti.

FİRARİ SANIKLARIN ADLİ KONTROLÜ SÜRÜYOR

Hakkında yakalama kararı olan firari sanıklar Turhan Çömez, Emrah Gönenci ve Saipir Debzlelvidze dışında kalan tüm sanıklar hakkındaki yurtdışına çıkış yasağından oluşan adli kontrol tedbiri kararlarının kaldırılmasına karar veren heyet, bazı sanıkların duruşmaya gelme zorunluluklarını da yok saydı.

SİNAN AYGÜN'ÜN MAL VARLIĞINDAN İPOTEK KALDIRILDI

Sanıklardan Sinan Aygün'ün mal varlığı üzerine konulan ipoteğin kaldırılması ve silahının iade edilmesi taleplerinin esasa ilişkin hükümle değerlendirileceğini belirten heyet, duruşmayı 21 Aralık 2017'ye erteledi.

Ergenekon sanıklarının adli kontrol şartı 3 isim dışında kaldırıldı! ile ilgili etiketler Ergenekon Davası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.