"Eren'imizin ismi göklerde dalgalansın!"

Ünlü oyuncu Hasan Kaçan, Türk Hava Yolları’nın yeni uçağına Trabzon'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’ün adının verilmesi için Twitter'da kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları, rüya uçak olarak adlandırılan Dreamliner’ın ismi için Twitter adresinden anket başlattı. 4 seçenek sunulan ankette “Perge, Assos, Göbeklitepe ve Zeugma” isimlerine yer verildi.

"Eren'imizin ismi göklerde dalgalansın!"

Türk Hava Yolları’nın bu anketi üzerine ünlü oyuncu Hasan Kaçan, farklı bir öneri sundu. Sosyal medyada oldukça etkili olan Kaçan, “#AdıErenOlsun” etiketiyle uçağa şehit Eren Bülbül’ün isminin verilmesini istedi. Kaçan’ın bu önerisi sosyal medya kullanıcılarının büyük takdirini kazandı.

"Eren'imizin ismi göklerde dalgalansın!" - Resim : 2

Hasan Kaçan’ın önerisine verilen destek çığ gibi büyüdü. Sosyal medya kullanıcıları THY’nin Twitter hesabına mesaj yağdırdı.

"Eren'imizin ismi göklerde dalgalansın!" - Resim : 3

Konuya ilişkin henüz bir açıklama gelmezken mevcut anketin devam ettiği görüldü.

 

 

"Eren'imizin ismi göklerde dalgalansın!" ile ilgili etiketler Twitter Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.