Eren Kış-6 operasyonunda teröristlere ait sığınak ele geçirildi

Tunceli’de gerçekleştirilen Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonunda teröristlere ait bir sığınak ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre; sığınak Tunceli-Hozat kırsalında bulundu.

Tunceli Valiliği, Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonu kapsamında İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tunceli-Hozat kırsalında operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, “Gerçekleştirilen operasyonda bir sığınak içerisinde 1 adet el dürbünü, 4 adet küçük tüp, 1 adet 8’li pil bloğu, çok miktarda gıda ve yaşam malzemesi ele geçirilmiştir” denildi.

İHA

Eren Kış-6 operasyonunda teröristlere ait sığınak ele geçirildi ile ilgili etiketler Tunceli Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonu sığınak PKK'ya operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.