Eren Kış-17 operasyonu başladı: 1071 personel görev alacak

İçişleri Bakanlığı, teröristlerle mücadele kapsamında “Eren Kış-17 Muş-Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray” operasyonunun başlatıldığını duyurdu. Muş’ta başlayan operasyonda 1071 personel görev alacak.  İçişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada “Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor” ifadelerine yer vedi.

İçişleri Bakanlığı'nca, “Eren Kış-17 Muş-Şenyayla Şehit Jandarma Üsteğmen İsmail Moray” operasyonu başlatıldı. Opersayonda jandarma komando, jandarma özel harekat ve güvenlik korucularından oluşan 1071 personel görev alıyor.

İçişleri Bakanlığı'ndan gelen açıklama şu şekilde:

“Halen kış üstlenmesindeki teröristleri ara-bul-yok et taktiğiyle etkisiz hale getirmek, başta eylem olmak üzere her türlü hazırlıklarını boşa çıkarmak ve bölgedeki huzur güven ortamını pekiştirmek maksadıyla, Muş İlinde “eren kış-17 (muş- şenyayla) şehit j.ütğm. ismail moray” Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Muş İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Komando, Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Güvenlik Korucu timlerinden oluşan (1071) personel (74) operasyonel tim görev alıyor.

Yurt içinde terörün tamamen ortadan kaldırılmasına yönelik yürütülen Eren Operasyonları, halkımızın desteği ile inançlı ve kararlı bir şekilde başarı ile devam ediyor”

 

Eren Kış-17 operasyonu başladı: 1071 personel görev alacak ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı terörist Muş Jandarma eren 17 kış operasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.