Eren Hacısalihoğlu kimdir? Alya'nın sevgilisi!

Eren Hacısalihoğlu kimdir? Ünlü şarkıcı Berkay'ın 3 hafta önce bir gece klübünde yaşadığı olay magazin gündemine bomba gibi düştü.Berkay,3 hafta önce Cansu Kurtçu'yu sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti. Aynı mekanda ise Berkay'ın bir süre önce kavga ettiği popçu Alya ve sevgilisi Eren Hacısalihoğlu da vardı.Hacısalihoğlu ve Berkay arasında bir tartışma yaşandı. Peki Eren Hacısalihoğlu kimdir?

Eren Hacısalihoğlu kimdir? Berkay ve Alya'nın sevgilisi Eren Hacısalihoğlu arasında yaşanan tartışma magazin gündeminde konuşuluyor. Eren Hacısalihoğlu araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildi. Peki Eren Hacısalihoğlu kimdir?

EREN HACISALİHOĞLU KİMDİR?

Eren Hacısalioğlu, 5 Haziran 1986 Trabzon Akçaabat'da doğdu. Eren Hacısalihoğlu, İstanbul Haliç Üniversitesi’nden mezun oldu. 2011 yılında Mavi Kelebekler dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Eren Hacısalihoğlu; Payitaht Abdülhamid, Aşk Yalanı Sever, Asla Vazgeçmem, Kalbim Ege'de Kaldı, Kadim Dostum, Benim İçin Üzülme, Ve İnsan Aldandı dizilerinde rol almıştır. Eren Hacısalihoğlu 1.80 metre oyunda, 74 kilo ve İkizler burcudur.

Eren Hacısalihoğlu’nun rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Muhteşem İkili (Demiray) (TV Dizisi)
2018 – Dünya Hali (Sinema Filmi)
2017 – Sümela’nın Şifresi: Cünyor Temel (Şota) (Sinema Fimi)
2017 – Payitaht Abdülhamid (Kemalettin Paşa) (TV Dizisi)
2016 – Ateş (Yavuz) (Sinema Filmi)
2016 – Asla Vazgeçmem (Sinan) (TV Dizisi)
2016-2017 – Aşk Yalanı Sever (Ferit) (TV Dizisi)
2015 – Kalbim Ege’de Kaldı (Yaman) (TV Dizisi)
2014 – Kadim Dostum (Ferzan)(TV Dizisi)
2012 – Benim İçin Üzülme (Harun) (TV Dizisi)
2011 – İnsan Aldandı (TV Dizisi)
2011 – Mavi Kelebekler (Dejan) (TV Dizisi)

BERKAY VE EREN HACISALİHOĞLU OLAYI!

Berkay 3 hafta önce Cansu Kurtçu'yu sahne aldığı mekanda dinlemeye gitti. Berkay, gecenin ilerleyen saatlerinde Kurtçu'nun isteği üzerine sahneye çıktı.

Aynı mekanda Berkay'ın bir süre önce kavga ettiği popçu Alya ve sevgilisi Eren Hacısalihoğlu da vardı.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programının haberine göre; Alya, sevgilisine Berkay'ın daha önce gönderdiği hakaret dolu mesajları gösterdi. Şarkısını bitirip, masasına dönen Berkay, Alya'nın sırtına dokununca kıyamet koptu.

Eren Hacısalihoğlu 'Ne oluyor? Neden dokunuyorsun kıza' dedi. İkili arasında şiddetli bir tartışma yaşandı.

'Ben senin niyetini biliyorum' diyen Eren Hacısalihoğlu araya girenler tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Berkay'ın bir süre önce Alya'ya albüm yapmak istediği sonrasında ise vazgeçtiği ikilinin arasında bu sebeple husumet olduğu öğrenildi.

Eren Hacısalihoğlu kimdir? Alya'nın sevgilisi! ile ilgili etiketler Kanal D 2. Sayfa Berkay Şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.