Eren Erdem'i FETÖ mü sattı? Erdem tanık mı oluyor?

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP'li Eren Erdem ve Enis Berberoğlu hakkında ilginç ve bir o kadar da kritik iddialarda bulundu. Gökçek'e göre Eren Erdem FETÖ'nün talimatı ile Kılıçdaroğlu tarafından liste dışı bırakıldı. Enis Berberoğlu ise konuşmasın diye listeye alındı.

Melih Gökçek ardı ardına attığı 4 tweet ile Eren Erdem ve Enis Berberoğlu hakkında ilginç iddiaları sosyal medya gündemine taşıdı. 

Gökçek'in ilk tweeti Eren Erdem'in listeye alınmaması hakkındaydı. Gökçek, "Eren Erdem'i FETÖ'nün talimatıyla CHP sattı." dediği paylaşımına "Eren de, “Madem öyle bende sizi satar, bildiklerimi tek tek anlatırım” dedi. Önce "Beni Zaman gazetesinin önüne Kılıçdaroğlu gönderdi” dedi. Sonra; ”MİT tırları belgesini bana Bülent Tezcan verdi” dedi." sözleri ile devam etti. 

Sonraki iki paylaşımında ise Gökçek; "Eren'in konuşmaları da medyaya düşünce, Eren yurt dışına kaçmak istemişti. Ancak yurt dışına çıkması yasaklandığı için havaalanından döndü. Şu an muhtemelen kaçmasını önlemek için takip ediliyor. CHP'den sızan haberlere göre Eren Erdem etkin pişmanlıktan yararlanmak üzere savcılığa müracaat ediyormuş. Kılıçdaroğlu'nun panik içinde olduğu CHP içinden gelen çok net bilgi. Seçim sonrası CHP içindeki FETÖ'cüler çorap söküğü gibi ortaya dökülebilir. KK (Kemel Kılıçdaroğlu) bir kişiyi istifa ettirerek yerine Eren Erdem'i yerleştirerek Eren'i susturmayı planlıyormuş" sözleri ile Eren Erdem olayı ile ilgili duyumlarını aktarıyor. 

Gökçek son olarak da Enis Berberoğlu'nun yeniden aday gösterilmesi ve Eren Erdem'e olası bir suikast hakkında iddialarda bulundu. 

Gökçek, "Zaten Enis Berberoğlu'nu CHP'de aday yapmalarının tek nedeni konuşmasını engellemek içinmiş. Bu da benden ikaz. Emniyet güçleri Eren Erdem'i çok sıkı korumalı. Çünkü FETÖ bugünlerde suikast ve zehirleme laflarından çok bahsediyor. Eren konuşurca bence yer yerinden oynar." dedi. 

Eren Erdem'i FETÖ mü sattı? Erdem tanık mı oluyor? ile ilgili etiketler Melih Gökçek Eren Erdem Enis Berberoğlu CHP FETÖ Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.