Eren Erdem açık hedef gösteriyor: Hesap sahiplerini deşifre ediyor!

Farklı görüşte olduğu için sosyal medya kullanıcılarının gerçek kimliklerini deşifre eden CHP'li milletvekili Eren Erdem, çok fazla tepki çekti.

CHP’li milletvekili Eren Erdem, sosyal medyada gündem oldu... Erdem, sosyal medya fenomeni Jahreyn ve Cavs'ın da bulunduğu bir Twetter sohbet odasına katıldı.

O odada, Öcalan posteri önünde poz veren Aynur Doğan için yapan Jahreyn ve Cavs isimli fenomenler, Eren Erdem'in farklı bir tutumuyla karşılaştı. 

Erdem, bu sosyal medya kullanıcılarını, ırkçılık yapmakla suçladı ve bu hesapların sahiplerinin fişleneceğini açıkladı. Ayrıca Erdem, Cavs Karahanlı adıyla tanınan kişinin kimliğini de deşifre etti. Bu davranışı sonrasında Eren Erdem, sosyal medyadan büyük bir tepki almaya başladı... 

FİŞLEYEREK GENÇLERİ İFŞALAMA POLİTİKASI

CHP'li Eren Erdem sosyal medyadan 180 civarında kişiyi fişlemek için listelediklerini söyledi. Anonim hesapları ifşalayarak gençleri açık hedef gösterdi.

Eren Erdem açık hedef gösteriyor: Hesap sahiplerini deşifre ediyor!

Eren Erdem açık hedef gösteriyor: Hesap sahiplerini deşifre ediyor! - Resim : 2

Eren Erdem açık hedef gösteriyor: Hesap sahiplerini deşifre ediyor! - Resim : 3

 

 

 

 

Eren Erdem açık hedef gösteriyor: Hesap sahiplerini deşifre ediyor! ile ilgili etiketler Eren Erdem Sosyal Medya jahreyn
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.