Eren Bülbül nasıl öldü? Kimdir?

Eren Bülbül nasıl öldü? 11 Ağustos 2017'de şehit olan Eren Bülbül, okulların kapandığı gün unutlmadı. Trabzon'un Çarşıbaşı ilçesinde hayatını kaybeden Eren Bülbül anısına Anadolu Lisesi'nin düzenlediği karne annesine verildi. Detaylar haberimizde...

Eren Bülbül nasıl öldü? 11 Ağustos 2017'de Maçka'da teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit Eren Bülbül şehit oldu. Eren Bülbül'ün anısına düzenlenen karne annesine verildi. Karne sosyal medyada son günlerde en çok paylaşılan karne oldu.

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Coşkun Çolak, bir grup öğrenci ile birlikte Ramazan Bayramı sonrası şehit Eren'in annesi Ayşe Bülbül'ü Maçka ilçesindeki evinde ziyaret etti. Anne Ayşe Bülbül'ün elini öpen ve şehidin mezarını ziyaret eden öğrenciler, Eren Bülbül adına hazırlanan karneyi ve getirdikleri çiçeği anne Bülbül'e verirken, duygusal anlar yaşandı.

Eren Bülbül nasıl öldü? Kimdir?

EREN'İN BÜTÜN NOTLARI 100

Çarşıbaşı Anadolu Lisesi tarafından Eren Bülbül adına hazırlanan karnede dersler kısmında Vatan Sevgisi, Cesaret, Vefa, Çalışkanlık, Saygı ve Sadakat yazarken bu derslerin karşısına ise ders notu olarak '100' yazıldı.

"İYİ Kİ VARSIN EREN"

Karnede yer alan devamsızlık kısmında ise "Aramızda" yazması dikkat çekerken, sınıf rehber öğretmeninin öğrenci hakkındaki görüşü kısmına ise "İyi ki Varsın Eren" yazıldı. Bu anlamlı ziyaret ve Eren Bülbül'ün karnesi sosyal medyada son günlerde en çok paylaşılan karne oldu.

EREN BÜLBÜL KİMDİR?

Eren Bülbül 1 Ocak 2002'de Trabzon'un Maçka ilçesinde dünyaya gelmiştir.

15 yaşında doğduğu yerde şehit düşmüştür.

11 Ağustos 2017 yılında Maçka ilçesi kırsalında Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasında yaşanan çatışmada şehit düşerek hayatını kaybetmiştir.

Eren Bülbül nasıl öldü? Kimdir? ile ilgili etiketler Trabzon Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.