Eren Bülbül kimdir? Kaç yaşında? Nasıl şehit oldu?

Eren Bülbül kimdir? Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde terör örgütü tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül, 3. ölüm yıldönümünde anılıyor. Eren Bülbül kaç yaşında nasıl şehit oldu sorusunu vatandaşlar yakından takip ediyor.

11 Ağustos 2017 tarihinde Trabzon’un Maçka ilçesinde hain terör örgütü militanları tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü bir kez daha anıyoruz. 15 yaşında bölücü terör örgütü mensupları ile girilen sıcak temas sonrasında şehit düşen 15 yaşındaki Eren Bülbül, tüm Türkiye’yi yasa boğmuştu.

Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen Eren Bülbül’ü 3. Ölüm yıldönümünde bir kez daha anıyoruz. Aradan geçen 3 yıl içinde unutulmayan Eren Bülbül hakkında sosyal medyada da #iyikivarsınEren etiketi ile paylaşımlar yapılıyor.

EREN BÜLBÜL KİMDİR?

Eren Bülbül, 1 Ocak 2002 tarihinde Maçkalı Ayşe ve Hasan Bülbül çiftinin çocukları olarak dünyaya geldi. Babasını küçük yaşta kaybeden Bülbül, ilçeye bağlı Köprüyanı Mahallesi'ndeki tek katlı evde annesi ve 12 kardeşiyle yaşamını sürdürdü.

İlkokulu Köprüyanı, ortaokulu Çatak İlköğretim Okulunda okuyan Bülbül, eğitimine Maçka Anadolu İmam Hatip Lisesinde devam etti. Çevresinde futbola tutkusuyla tanınan Bülbül, Trabzonspor sevdalısıydı. Eğitiminden arta kalan zamanlarda ailesinin geçimine katkıda bulunmak amacıyla bağ, bahçe ve yük taşıma gibi gündelik işlerde çalışan Bülbül, küçük yaşına rağmen elinden geldiğince ailesine destek oldu.

Eren Bülbül kimdir? Kaç yaşında? Nasıl şehit oldu?

EREN BÜLBÜL NASIL ŞEHİT OLDU?

Yaşamı boyunca karşılaştığı zorlukları göğüsleyen Bülbül, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında, 11 Ağustos 2017'de, bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında ağır yaralandı.

Bülbül, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bülbül'ün cenazesi, 12 Ağustos 2017'de Maçka Merkez Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Köprüyanı Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Eren Bülbül, sosyal medyada küçük yaşında odun taşırken görüntülendiği fotoğrafı ve "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımıyla hafızalarda derin iz bıraktı.

Eren Bülbül kimdir? Kaç yaşında? Nasıl şehit oldu? ile ilgili etiketler eren bülbül Eren Bülbül kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.