'Erdoğan'la görüşen İYİ Partili' iddiası yalanlandı

Sözcü Yazarı Rahmi Turan'ın asılsız çıkan "Erdoğan ile görüşen CHP’li" iddiasının ardından bu kez de aynı grubun gazetesi Korkusuz'un yazarı Can Ataklı, "Erdoğan'la görüşen İYİ Partili" iddiasını ortaya attı. Ataklı'nın iddiası 24 saat geçmeden İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde tarafından yalanlandı.

İYİ Parti Genel Başkan Basın Danışmanı Murat İde Korkusuz yazarı Can Ataklı’nın Meral Akşener’e yakın bir partilinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğü iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

İde, “Merak eden olursa; Genel Başkanımız sayın Akşener 1 Temmuz Perşembe günü, Kocaeli ve ilçelerindeki ‘esnaflarımızla, vatandaşlarımızla görüştü.’ O gün yapılan görüşmeler, bundan ibaret” dedi ve güldü.

İde Twitter’dan ayrıca, “Unutmadan; çok yakınındakiler de, o gün yanındaydı zaten” diye yazdı.

Ataklı, Youtube hesabından bir video paylaşarak Akşener’e yakın bir partilinin Erdoğan’la görüştüğünü iddia etmişti. Ataklı şu iddialarda bulunmuştu:

Erdoğan, Akşener'in çok yakını birisi ile 1 saat 45 dakika süren bir görüşme yaptı
Ataklı’nın iddiasına göre, AK Parti'nin amacı, MHP ile olan ittifakını sonlandırarak İYİ Parti ile bir ortaklık kurmaktı.

Görüşmenin geçen perşembe ya da cuma yapıldığını aktaran Ataklı, şunları söylemişti:

Ayrıntılarına içeriğine birkaç gün içerisinde ulaşacağımı düşünüyorum. Şimdi belki ben bunları söyleyince olay ortaya çıkacak. Tayyip Erdoğan, Meral Akşener’in çok yakını birisi ile 1 saat 45 dakika görüşme yaptı. Geçtiğimiz perşembe ya da cuma günü. Bu kişi Meral Akşener’e çok yakın. Kim olduğunu söylemeyeceğim ama diyorum ki çok çok yakın, evinde. Daha önce de bu kişiyle yapılıyordu görüşmeler.

 

 

 

RAHMİ TURAN DA BENZER İDDİALARDA BULUNMUŞTU

Sözcü Yazarı Rahmi Turan da 2019 yılında, "Erdoğan'la görüşen CHP'li" iddiasını ortaya atmış, asılsız çıkınca özür dilemişti.

'Erdoğan'la görüşen İYİ Partili' iddiası yalanlandı ile ilgili etiketler Meral Akşener Sözcü mıurat ide can ataklı korkusuz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.