Erdoğan'ın torunu Canan Aybüke'nin ilk fotoğrafı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan’dan olan torunu Canan Aybüke'nin fotoğrafları ilk kez ortaya çıktı.

İş adamı Özdemir Bayraktar'ın oğlu Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile evli olan Sümeyye Erdoğan Bayraktar, geçen yıl anne olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 6' ncı torunu olan ve adını şehit öğretmen Aybüke Yalçın'dan alan Canan Aybüke'nin ilk kez fotoğrafları ortaya çıktı. 

Küçük Aybüke babası ve annesi ile birlikte Trabzon Rize seyahatinde görüldü. Eşiyle birlikte Twitter’dan fotoğraflar paylaşan Selçuk Bayraktar, “Baba memleketi, Trabzon-Rize. Bir kez daha büyülendik...” ifadelerini kullandı.

İşte o fotoğraflar:

Erdoğan'ın torunu Canan Aybüke'nin ilk fotoğrafı!

Erdoğan'ın torunu Canan Aybüke'nin ilk fotoğrafı! - Resim : 2

 

 

 

Erdoğan'ın torunu Canan Aybüke'nin ilk fotoğrafı! ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Trabzon Rize canan aybüke sümeyye erdoğan bayraktar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.