Erdoğan'ın temizlediği Haliç'i temizliyor... Yarın Marmaray'ı da ben yaptım demesin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temizlenen Haliç'i temizlemeye başladığını duyuran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılan çalışmanın videosunu da sosyal medya hesabından paylaştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Haliç’in dibindeki çamurun temizlenmesi için başlatılan projeyi kendisine ait resmi sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temizlenen Haliç'in görüntülerinin yer aldığı videoyu paylaşan İmamoğlu, Haliç'te canlı çeşitliliğinin artacağını ve cazibe merkezi haline geleceğini söyledi.

Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Haliç canlanıyor. Haliç’in dibinde yer alan 400 bin ton çamuru modern bir şekilde bertaraf edecek tesisimiz ve tarama gemimiz hayata geçti. Canlı çeşitliliğinin ve su kalitesinin artacağı bölge diğer projelerimizle birlikte bir cazibe merkezi olacak."

Erdoğan'ın temizlediği Haliç'i temizliyor... Yarın Marmaray'ı da ben yaptım demesin!

 

Erdoğan'ın temizlediği Haliç'i temizliyor... Yarın Marmaray'ı da ben yaptım demesin! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekrem İmamoğlu haliç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.