Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası cephe hattında hareketlilik!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Son saldırılar bardağı taşırdı" sözleriyle Suriye'ye askeri operasyon sinyali vermesi sonrası cephe hattında yaşanan hareketlilik arttı. Suriye Milli Ordusu Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Ahmed'in El Bab'ın batısındaki cephe hatlarında denetlemelerde bulunması, operasyon ihtimalini kuvvetlendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulunmuştu. Suriye'de askeri operasyon sinyali veren Erdoğan, "Suriye'den ülkemize yönelik saldırıların kaynağı mahiyetindeki kimi yerler konusunda artık tahammülümüz kalmamıştır. Polislerimize yönelik son saldırı artık bardağı taşırmıştır." sözlerine yer vermişti.

Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası cephe hattında hareketlilik!

OPERASYON HAZIRLIĞI MI YAPILIYOR?

Bu gelişmelerin ardından cephe hattında yaşanan hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Suriye Milli Ordusu Genelkurmay Başkanı Yardımcısı Tuğgeneral Adnan Ahmed, El Bab batısındaki cephe hatlarında denetlemelerde bulundu. Denetlemelerle ilgili fotoğraflar servis edildi. Bu durum, askeri operasyon ihtimalinin iyice kuvvetlenmesi olarak değerlendirildi.

YENİ BİR GÜVENLİK KUŞAĞI OLUŞTURULACAK

Türkiye, Suriye'de yeni bir güvenlik kuşağı oluşturuyor. Milli İstihbarat Teşkilatı ve Genelkurmay Başkanlığı; Barış Pınarı, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı Harekat Bölgeleri'nde Türk Silahlı Kuvvetleri ve sivil halka yönelik saldırıların en çok gerçekleştiği alanlarda riskli noktaları tespit ederek güvenli hat oluşturma politikası yürütüyor.

Erdoğan'ın operasyon sinyali sonrası cephe hattında hareketlilik! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Operasyon Suriye cephe hattı harekat
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.