Erdoğan'ın masasındaki su Çıray'a dert oldu

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iftar sonrası çekilen görüntüleri üzerinden algı operasyonuna kalkıştı. Masada su olmasını eleştiren ve durumu 'samimiyetsizlik' olarak niteleyen Çıray, gerçeği öğrendikten sonra da kendisini savunmayı sürdürdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "81 ilden 560 gençle En Uzun İftar Sofrası" programına, Vahdettin Köşkü'nden videokonferans aracılığıyla bağlandı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, söz konusu programdan bir fotoğraf paylaştı ve Erdoğan'ın masasında su bulunduğunu belirterek oruç tutmadığını iddia etti.

Aytun Çıray, yaptığı paylaşımda, "Sayın Erdoğan'ın bu fotoğrafını eleştiremeyiz. Sebebi sağlıktır, zorlanmadır.. Oruç tutup tutmamak Allah'la kul arasında bir konudur. Lâiklik de bunu gerektirir. Eleştirilecek olan samimiyetsizliktir" iddiasında bulundu.

Erdoğan'ın masasındaki su Çıray'a dert oldu

AYTUN ÇIRAY, "DÜZELTİYORUM" DEDİ ANCAK ÖZÜR DİLEMEDİ

Çıray, daha sonra yaptığı paylaşımda ise "Düzeltiyorum. Sn Erdoğan'ın bu fotoğrafı iftar sonrası çekilmiş" ifadelerini paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'samimiyetsiz' diyen Çıray, bu sözleri üzerine özür dilemek yerine kendisini savunmayı sürdürdü.

Erdoğan'ın masasındaki su Çıray'a dert oldu - Resim : 2

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Aytun Çıray'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı gerçek dışı paylaşıma tepki gösterdi.

İnan "İftar sonrasının ve iftar esnasının iddiası açısından bir fark teşkil etmediğini de kavrayamamış herhalde. Ama utanma olmayınca!" ifadelerini kullandı.

Eyyüp Kadir İnan, şunları söyledi:

"Devlet adamı olmanın bir koltuk değil de bir karakter meselesi olduğunun kanıtlarından biri de şu paylaşımlar. Önünü arkasını araştırmadan bir fotoğraf paylaşıyor. Kendince cumhurbaşkanımızın sağlığını ve ibadetini tartışmaya açıp sakil bir laiklik övgüsünde bulunuyor.

İşin aslı her açıdan yüzüne vurulunca aynı pişkinlikle kendini savunmaya devam ediyor. İftar sonrasının ve iftar esnasının iddiası açısından bir fark teşkil etmediğini de kavrayamamış herhalde. Ama utanma olmayınca!

Neyse, velhasıl bu şahıs bu ülkede bürokrasiden siyasete birçok makamda görev aldı. O makamları aslında işgal etmiş olduğunu bugün bir kez daha tecrübe ettik. Gençler bu vasatları gerçekten bilmeli..."

Erdoğan'ın masasındaki su Çıray'a dert oldu ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı İYİ Parti Recep Tayyip Erdoğan iftar aytun çıray
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.